5 θεραπείες για αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα το καλοκαίρι

θεραπείες για αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα το καλοκαίρι 4

Το καλοκαίρι είναι γεγονός και όλοι, άνδρες και γυναίκες αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν την εικόνα του προσώπου και του σώματός τους στην παραλία. Ενώ η σωστή διατροφή και η τακτική άσκηση είναι σημαντικά για ένα υγιές σώμα, το λίπος μπορεί να επιμένει σε κάποιες περιοχές. Ταυτόχρονα όμως και το υπόλοιπο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα πρέπει να είναι και να φαίνεται σφιχτό και υγιές. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επεμβατικές, και μη, θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του περιγράμματος και τη σύσφιξη του δέρματος.

 

Ποιες είναι οι πέντε πιο δημοφιλείς επεμβατικές και μη επεμβατικές θεραπείες στις οποίες οι ασθενείς μπορούν να υποβληθούν και να αποκτήσουν αψεγάδιαστο σώμα και πρόσωπο;

 

Λιποαναρρόφηση Vaser

Η λιποαναρρόφηση με Vaser είναι μια σύγχρονη μέθοδος που χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων για να διασπάσει και να υγροποιήσει τα λιποκύτταρα πριν από την αφαίρεσή τους. Αυτό διευκολύνει την αναρρόφηση των λιποκυττάρων και μειώνει τον κίνδυνο βλάβης των γύρω ιστών. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που θέλουν να απαλλαγούν από το περίσσιο λίπος και έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Ελάχιστα επεμβατική διαδικασία
 • Γρήγορη αποθεραπεία
 • Κατάλληλη και για ευαίσθητες περιοχές
 • Άριστα αποτελέσματα
 • Ταυτόχρονη γράμμωση και σμίλευση του περιγράμματος
 • Σύσφιξη του δέρματος
 • Μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία (υπό προϋποθέσεις)
 • Βελτίωση αποτελεσμάτων σε διάρκεια 6 μηνών
 • Μόνιμα αποτελέσματα όταν το βάρος διατηρείται σταθερό

 

Σύσφιξη με FREEZE Venus

Το FREEZE Venus (MP)2 είναι μια νέα και προηγμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που βελτιώνει τον τόνο, την υφή και την εμφάνιση του δέρματος. Εκπέμπει ραδιοσυχνότητες και μαγνητικούς παλμούς, δημιουργώντας ένα πυκνό ενεργειακό πεδίο που διεισδύει στα διάφορα στρώματα του δέρματος και του λιπώδους ιστού. Η μέθοδος είναι ιδανική για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Μπορεί να εφαρμοστεί:

 • στο πρόσωπο,
 • τους βραχίονες,
 • τους γλουτούς,
 • τους μηρούς

προσφέροντας μια μη χειρουργική λύση για να κάνει την επιδερμίδα πιο σφιχτή και νεανική. Η συνέργεια μεταξύ παλμικού μαγνητικού πεδίου και ραδιοσυχνοτήτων αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης στο δέρμα.

θεραπείες για αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα το καλοκαίρι

Fillers υαλουρονικού

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που βρίσκεται φυσικά σε όλους μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναζωογονήσει και να αντιστρέψει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο. Αυτή η ουσία ενσωματώνεται σε ένα gel και εισέρχεται στο δέρμα με μια λεπτή κάνουλα ή βελόνα ανάλογα με την περιοχή όπου θα εφαρμοσθεί. Αποκαθιστά τον όγκο στην περιοχή, γεμίζει τις ρυτίδες, σβήνει τις λεπτές γραμμές και δίνει στα χείλη περίγραμμα και όγκο. Τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα, αλλά μπορούν να διαρκέσουν για πολλούς μήνες. Αυτή η μη επεμβατική διαδικασία είναι μια επιλογή για όσους θέλουν να διορθώσουν τα σημάδια της γήρανσης χωρίς να κάνουν χειρουργική επέμβαση.

 

Αύξηση και ανόρθωση στήθους

Η αύξηση και η ανόρθωση του στήθους είναι δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να αποκτήσουν το επιθυμητό μέγεθος και σχήμα του στήθους τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους μέσα σε λίγες ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως ορατά μέσα σε λίγες εβδομάδες, με τα τελικά αποτελέσματα να εμφανίζονται σε λίγους μήνες.

 

Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής που διορθώνει το σχήμα, τις διαστάσεις και τη μορφή της μύτης, προσαρμόζοντάς την στο σχήμα του προσώπου. Αυτό μπορεί να βελτιώσει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και τη λειτουργικότητα της μύτης, σε περίπτωση που υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα. Η επέμβαση γίνεται χωρίς εξωτερικές τομές . Μετεγχειρητικά απαιτείται ένα διάστημα ανάρρωσης πριν από την επιστροφή στις καθημερινές και αθλητικές δραστηριότητες. Η ρινοπλαστική μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση των ασθενών.

θεραπείες για αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα το καλοκαίρι 2

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με αυτές ή άλλες θεραπείες που θα σας προσφέρουν ένα αψεγάδιαστο σώμα και πρόσωπο για την παραλία, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.