Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την αυξητική στήθους

αυξητική στήθους 1

Το στήθος αποτελεί το κατεξοχήν σημείο θηλυκότητας ενός γυναικείου σώματος. Ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ χαρίζει στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση που επιθυμούν ενώ ταυτόχρονα η εικόνα του αψεγάδιαστου στήθους είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα. Οι επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής που αφορούν την βελτίωση του όγκου και του σχήματος του στήθους είναι από τις πιο δημοφιλείς. Η αυξητική στήθους περιλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία ωστόσο πριν προβείτε σε αυτή τη διαδικασία, καλό είναι να είστε πλήρως ενημερωμένη για ότι θα ακολουθήσει τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση.

 

Η αυξητική στήθους

Η αυξητική στήθους είναι η επέμβαση εκείνη που χαρίζει στις γυναίκες το επιθυμητό σχήμα και όγκο των μαστών τους. Πραγματοποιείται με δυο τεχνικές, με την χρήση των ενθεμάτων σιλικόνης ή με μεταφορά λίπους, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες της ασθενούς.

Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην αυξητική στήθους;

αυξητική στήθους 3

Πριν την επέμβαση

 • Το στάδιο της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντικό καθώς εκεί συζητούνται και αποφασίζονται οι στόχοι της επέμβασης αλλά και το τελικό αποτέλεσμα κατά προσέγγιση. Γιατρός και ασθενής αποφασίζουν για το ιδανικό μέγεθος και τη νέα μορφή ανάλογα με τον σωματότυπο της ασθενούςκαι με την χρήση ειδικού προεγχειρητικού kit γίνεται προσομείωση του μετεγχειρητικού αποτελέσματος.
 • Ο γιατρός σε συνεννόηση με την ασθενή θα αποφασίσουν την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα αλλά και τη θέση της τομής
 • Τα ενθέματααποτελούνται από ειδική σιλικόνη και μπορεί να είναι στρογγυλά ή να έχουν το σχήμα του δάκρυ για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

Μετά την επέμβαση

 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία
 • Η ασθενής συνήθως μένει στην κλινική ένα βράδυ
 • Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ για 48 ώρες πρινκαιμετά την επέμβαση
 • Η ασθενής επιστρέφει στην εργασία της μετά από περίπου μια εβδομάδα
 • Τα ενθέματατης αυξητικής στήθους δεν επηρεάζουν τον θηλασμό
 • Επίσης, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της μαστογραφίας
 • Η αυξητική στήθους δεν συνδέεται με την εμφάνιση καρκίνου του μαστού
 • Σε περίπτωση που η γυναίκα επιθυμεί μια εγκυμοσύνη άμεσα μετά την επέμβαση, θα πρέπει να το συζητήσει με τον γιατρό της.

αυξητική στήθους 2

Ενώ υπάρχει κατώτατο ηλικιακό όριο για τις γυναίκες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε αυξητική στήθους, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του στήθους, δεν υπάρχει ανώτατο όριο. Οι γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να υποβληθούν σε αυξητική στήθους προκειμένου να αποκτήσουν το μπούστο που επιθυμούν.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την αυξητική στήθους, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.