Οι 8 πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις

Οι 8 πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις injection

 

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων με ποικίλους τρόπους. Η γκάμα των αισθητικών και επανορθωτικών επεμβάσεων είναι τεράστια. Είτε πρόκειται για το πρόσωπο είτε για το σώμα, οι επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση κάποιου προσφέροντάς του ένα πολύ καλό αισθητικό ή/και λειτουργικό αποτέλεσμα, βοηθώντας σημαντικά στην βελτίωση της καθημερινότητας και χαρίζοντάς του τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Ποιες είναι όμως οι 8 πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις;

1.Αυξητική στήθους

Η αυξητική στήθους είναι μια επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που στόχο έχει να αυξήσει το μικρό στήθος, να το ανορθώσει αλλά και να βελτιώσει το σχήμα του. Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες αισθητικές επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής. Στόχος της επέμβασης και του πλαστικού χειρουργού που θα την πραγματοποιήσει είναι να αυξηθεί ο όγκος των μαστών με τέτοιο τρόπο που το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και να είναι σε αρμονία με το σώμα της ασθενούς.
Η αυξητική στήθους είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία και δεν επηρεάζει τη γυναίκα σε κανέναν τομέα της ζωής της. Οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία μπορούν να τεκνοποιήσουν και να θηλάσουν ενώ τα ενθέματα δεν μειώνουν τη δυνατότητα ανίχνευσης στη διάρκεια μιας μαστογραφίας.
Η αυξητική στήθους μπορεί να συνδυαστεί και με τη διαδικασία της ανόρθωσης στήθους εάν το στήθος έχει πτωτική τάση ή έχει ήδη πέσει.

Οι 8 πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις surgeon

2.Λίφτινγκ προσώπου

Το λίφτινγκ προσώπου έχει στόχο να εξαφανίσει την χαλάρωση και την πτώση του δέρματος του προσώπου και του λαιμού. Αν και πλέον υπάρχουν πολλές λιγότερο ή και καθόλου επεμβατικές μέθοδοι, εντούτοις παραμένει μια από τις κορυφαίες προτιμήσεις σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές με τις οποίες μπορεί να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα, ο πλαστικός χειρουργός θα επιλέξει την κατάλληλη ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ασθενούς. Ανάλογα με την τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενική ή τοπική αναισθησία ενώ τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν 8 μέχρι 10 χρόνια, ανάλογα με την ηλικία του ασθενούς αλλά και την κατάσταση του προσώπου πριν την επέμβαση.

3.Λιποαναρρόφηση με VASER, 360 4D, HighDefinition

Η λιποαναρρόφηση με Vaser αποτελεί μια εξελιγμένη τεχνική λιποαναρρόφησης. Χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία των υπερήχων για την ρευστοποίηση του λίπους χωρίς να τραυματίζει τους γύρω ιστούς, αφαιρώντας το τοπικό πάχος από τις «δύσκολες» περιοχές, όπως είναι η κοιλιά, τα «ψωμάκια», οι μηροί, οι βραχίονες κ.α. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται ρίκνωση του δέρματος προσφέροντας άριστα αποτελέσματα και γρήγορη ανάρρωση. Ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες. Η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί μέθοδο απώλειας κιλών, γι αυτό και δεν συστήνεται σε παχύσαρκα άτομα, αλλά αποτελεί μέθοδο διόρθωσης και σμίλευσης του σχήματος του σώματος. Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης με Vaser είναι άμεσα εμφανή αλλά ολοκληρώνονται σταδιακά σε περίπου 3με 6 μήνες μετά την επέμβαση. Επίσης, τα αποτελέσματα είναι μόνιμα εφόσον το άτομο δεν πάρει κιλά αλλά και στην περίπτωση αύξησης του βάρους, το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα στο σώμα.

4.Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική στοχεύει στην διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος των βλεφάρων και ειδικότερα για τα κάτω βλέφαρα στην αφαίρεση του λίπους που δημιουργεί τις σακούλες, οι οποίες είναι λόγω ηλικίας ή κληρονομικής προδιάθεσης. Η διόρθωση αφορά τα άνω ή τα κάτω βλέφαρα ή τον συνδυασμό και των δυο. Η διαδικασία δεν επηρεάζει καθόλου το σχήμα, το περίγραμμα και την ανατομία της περιοχής των ματιών.
Η βλεφαροπλαστική απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από την χαλάρωση του δέρματος των βλεφάρων και τις σακούλες στα κάτω βλέφαρα και να αποκτήσουν ξανά ένα υγιές και νεανικό βλέμμα.

5.Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική καταφέρνει να διορθώσει το σχήμα, τις διαστάσεις και όλη τη μορφή της μύτης. Μια μύτη φαρδιά ή στραβή μπορεί εκτός από το αισθητικό πρόβλημα να έχει και λειτουργικό και εκεί καθίσταται απαραίτητη η επέμβαση. Η ρινοπλαστική μπορεί να είναι ανοιχτή ή κλειστή, ανάλογα με το κάθε περιστατικό. Η ρινοπλαστική μπορεί να χαρίσει στους ασθενείς τη μύτη που πάντα ονειρευόταν ενώ η βελτιωμένη εικόνα και λειτουργία της θα βοηθήσει σημαντικά και στην ψυχολογική τους ανάταση.

Οι 8 πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις surgeon implant

6.Κοιλιοπλαστική

Από τις δημοφιλέστερες πλαστικές επεμβάσεις, η κοιλιοπλαστική χαρίζει μια νεανική εικόνα του σώματος καθώς αφαιρεί το περιττό δέρμα και το υποκείμενο λίπος από την περιοχή της κοιλιάς, το οποίο μπορεί να έχει δημιουργηθεί από διάφορες αιτίες. Δεν είναι μια επέμβαση για απώλεια βάρους αλλά μια επέμβαση για την αναδιαμόρφωση του σώματος με την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος και λίπους από την κοιλιά. Για το λόγο αυτό η κοιλιοπλαστική δεν ενδείκνυται για υπέρβαρα άτομα αλλά για άτομα με φυσιολογικό βάρος. Η επέμβαση μπορεί να είναι miniή κανονική ανάλογα με την περίπτωση. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όχι όμως στις γυναίκες εκείνες που επιθυμούν μελλοντικές εγκυμοσύνες. Ο λόγος είναι ότι το αποτέλεσμα της επέμβασης δεν θα είναι το ιδανικό μετά από μια νέα εγκυμοσύνη.

7.Μείωση στήθους

Αν και ένα μεγάλο στήθος αποτελεί διακαή πόθο για πολλές γυναίκες εντούτοις σε πολλές περιπτώσεις το στήθος είναι τόσο μεγάλο που προκαλεί προβλήματα τόσο αισθητικής όσο και λειτουργικής φύσης. Η πλαστική χειρουργική όμως μπορεί να δώσει τη λύση με την μειωτική μαστοπλαστική, μια επέμβαση κατά την οποία μειώνεται το μέγεθος των μεγάλων μαστών. Η μειωτική μαστού απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 18 ετών που το στήθος τους είναι υπερβολικά μεγάλο, είναι δυσανάλογο και μεγάλο, κυρίως μετά από εγκυμοσύνη, παρουσιάζει εμφανή ασυμμετρία, δυσκολεύει ακόμα και τις πιο απλές καθημερινές δραστηριότητες, παρουσιάζει συχνές φλεγμονές στην υπομάστια πτυχή λόγω μεγέθους, προκαλεί πόνο στον αυχένα και προβλήματα στη σπονδυλική στήλη από το βάρος, λόγω του βάρους επίσης αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης κύφωσης, προκαλεί δυσκολία στην αναπνοή, προκαλεί δυσκολία στην άσκηση κ.α. Το αποτέλεσμα της μείωσης στήθους είναι μόνιμο, αν δεν υπάρξουν μεγάλες μεταβολές στο βάρος της ασθενούς.

8.Λίφτινγκ σώματος

Το λίφτινγκ σώματος εξαφανίζει την χαλάρωση και την περίσσεια δέρματος περιμετρικά χαμηλά στην κοιλιά και το οπίσθιο τμήμα του κορμού, στους γοφούς και τους μηρούς. Απευθύνεται σε άτομα που έχουν χάσει πολλά κιλά είτε με δίαιτα και γυμναστική είτε με προηγούμενη επέμβαση γαστρικού bypassή δακτυλίου στομάχου, και βλέπουν το σώμα τους να εμφανίζει ανομοιομορφίες σε διάφορα σημεία (όπως πχ η κοιλιά) λόγω της περίσσειας δέρματος. Το liftingσώματος μπορεί να γίνει μετά την παρέλευση 6 μηνών έως ενός χρόνου μετά την απώλεια κιλών, ώστε το σώμα να αναρρώσει, το βάρος του ατόμου να σταθεροποιηθεί αλλά και να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στο δέρμα να ρικνωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι 8 πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις injection

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού για μια συμβουλευτική συνεδρία.