Θεραπείες για αψεγάδιαστο πρόσωπο πριν τις γιορτές

Θεραπείες για αψεγάδιαστο πρόσωπο πριν τις γιορτές woman wondering

 

Μια επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό θα σας δώσει μια εικόνα για όλες εκείνες τις θεραπείες που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να έχετε ένα ανανεωμένο, υγιές, λαμπερό και αψεγάδιαστο πρόσωπο και μάλιστα πριν τις γιορτές.

Ποιες είναι αυτές;

Θεραπείες για αψεγάδιαστο πρόσωπο πριν τις γιορτές woman in mirror

Βιοαναζωογόνηση του δέρματος

Η πιο σύγχρονη  θεραπεία για την ανάπλαση του δέρματος που γυρίζει  πίσω το ρολόι του χρόνου στηρίζεται στον συνδυασμό συγκεκριμένων αμινοξέων με υαλουρονικό οξύ. Το σύμπλεγμα των αμινοξέων διεγείρει την σύνθεση νέου κολλαγόνου καθώς και τη μείωση του ρυθμού αποδόμησης του υπάρχοντος κολλαγόνου, το δε υαλουρονικό εξασφαλίζει την μέγιστη ενυδάτωση του δέρματος. Ιδανική ενέσιμη θεραπεία για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και ραχιαία επιφάνεια των χεριών. Δυο θεραπείες αρκούν με μεσοδιάστημα ενός μήνα.

 

Fillers

Τα fillers είναι από τις πιο γνωστές και πιο δημοφιλείς διαδικασίες και έχει ως στόχο να εξομαλύνει τις εκφραστικές ρυτίδες και γραμμές στο πρόσωπο. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης  με γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Χρησιμοποιείται περισσότερο ενάντια στις ρυτίδες του μετώπου, του «ποδιού της χήνας» στα μάτια και της περιοχής ανάμεσα στα φρύδια, αλλά και για βελτίωση του περιγράμματος της κάτω γνάθου καθώς και στον λαιμό. Η δράση των fillers αρχίζει να φαίνεται μετά 2-3 μέρες, ολοκληρώνεται σε δυο εβδομάδες και διαρκεί 4 μήνες ή και περισσότερο.

 

Υαλουρονικό Οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα ενέσιμο εμφύτευμα το οποίο μπορεί να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με ασφάλεια, ανώδυνα και χωρίς  χρόνο αποθεραπείας. Το Υαλουρονικό αναπληρώνει τον χαμένο όγκο του προσώπου, τονίζει το περίγραμμα, απαλύνει τις ρυτίδες, επαναπροσδιορίζει το σχήμα των χειλιών, διορθώνει το προφίλ της μύτης και  τους μαύρους κύκλους στα μάτια.

Θεραπείες για αψεγάδιαστο πρόσωπο πριν τις γιορτές woman main

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική στοχεύει στην διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος των άνω βλεφάρων και για τα κάτω βλέφαρα στην αφαίρεση  του λίπους που δημιουργεί τις σακούλες, οι οποίες εμφανίζονται λόγω ηλικίας ή κληρονομικής προδιάθεσης.

Η διόρθωση αφορά τα άνω ή τα κάτω βλέφαρα ή τον συνδυασμό και των δυο ενώ η διαδικασία δεν επηρεάζει καθόλου το σχήμα, το περίγραμμα και την ανατομία της περιοχής των ματιών.  Δεν χρειάζεται νοσηλεία και παραμονή στην κλινική.  Μετά την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής ο ασθενής θα εμφανίσει μικρό πρήξιμο και μελανιές στα βλέφαρα, τα οποία όμως είναι παροδικά και υποχωρούν μέσα σε λίγες μέρες. Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από μια εβδομάδα. Η βλεφαροπλαστική χαρίζει ένα υγιές και νεανικό βλέμμα.

 

Πλαστική ακρορινίου

Η πλαστική ακρορινίου είναι μια μικροεπέμβαση για τη διόρθωση του σχήματος της άκρης της μύτης. Γίνεται με τοπική αναισθησία, δεν απαιτεί παραμονή στην κλινική και την επομένη μέρα οι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Αφορά άνδρες και γυναίκες που το πρόβλημα τους εντοπίζεται στο ακρορίνιο. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο ωραίο και αρμονικό προφίλ.

 

Μικροβελονισμός με Dermapen 4

Η τελευταία εξέλιξη στη θεραπεία με μικροβελονισμό είναι το Dermapen 4 και προσφέρει πιο γρήγορα και πιο θεαματικά αποτελέσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες και στόχο έχει να ενεργοποιήσει  τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης και  να διεγείρει την παραγωγή  κολλαγόνου.  Συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση των ρυτίδων και των ραγάδων, στην αντιμετώπιση των ουλών από ακμή, εγκαύματα ή χειρουργικές επεμβάσεις, στην εξομάλυνση δυσχρωμιών, πανάδων και στην αντιγήρανση του δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί  σε πρόσωπο και σώμα.

Θεραπείες για αψεγάδιαστο πρόσωπο πριν τις γιορτές woman wondering

Ραδιοσυχνότητες

Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων που διοχετεύονται κάτω από το δέρμα έχει σαν στόχο την σύσφιξη του δέρματος. Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία για τη σύσφιξη και τη διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου αλλά και του σώματος. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ιδανική για όσες ενδιαφέρονται να προλάβουν τα πρώτα σημάδια του χρόνου.

 

Μη επεμβατικό laser

Η θεραπεία της ανάπλασης του δέρματος με μη επεμβατικό laserστηρίζεται στην βελτίωση  της μικροκυκλοφορίας και την ενεργοποίηση των ινοβλαστών για παραγωγή νέου κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι ένα λείο, φωτεινό και σφιχτό δέρμα στο πρόσωπο, τον λαιμό αλλά και το ντεκολτέ τελείως ανώδυνα και χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Συνήθως απαιτούνται 3-4 θεραπείες τον χρόνο με μεσοδιάστημα ένα μήνα.

 

Μπαίνοντας στον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου η βελτίωση της εικόνας μας είναι από τα πιο όμορφα δώρα που μπορούμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας.