Βλεφαροπλαστική: Αντιστρέψετε τον χρόνο στην περιοχή των ματιών

Γυναικείο μάτι

Τα μάτια μας πολλές φορές είναι εκείνα που «προδίδουν» τη διάθεσή μας και την ψυχική μας κατάσταση. Τα μάτια μας όμως είναι και εκείνα που ταλαιπωρούνται διαρκώς από τον ήλιο, τη ρύπανση, τις ηλεκτρονικές συσκευές, το άγχος, το κάπνισμα και από πολλά ακόμα στοιχεία της καθημερινότητάς μας. Επίσης, ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του στα μάτια μας με αποτέλεσμα η περιοχή των ματιών να σχηματίζει ρυτίδες, σακούλες, βλεφαρόπτωση, να δείχνει κουρασμένη, γερασμένη και άτονη. Τι μπορεί όμως να κάνει κάποιος ώστε να αντιστρέψει τα σημάδια του χρόνου στα μάτια του; Η πλαστική χειρουργική προσφέρει τη λύση της Βλεφαροπλαστικής, η οποία μπορεί να χαρίσει ζωντάνια και μια υγιή όψη στο βλέμμα και τα μάτια.

Η βλεφαροπλαστική στοχεύει στην διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος των βλεφάρων και ειδικότερα για τα κάτω βλέφαρα στην αφαίρεση  του λίπους που δημιουργεί τις σακούλες, οι οποίες είναι λόγω ηλικίας ή κληρονομικής προδιάθεσης.

Η διόρθωση αφορά τα άνω ή τα κάτω βλέφαρα ή τον συνδυασμό και των δυο. Η διαδικασία δεν επηρεάζει καθόλου το σχήμα, το περίγραμμα και την ανατομία της περιοχής των ματιών.

 

Σε ποιους απευθύνεται η βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να απαλλαχθούν από την χαλάρωση του δέρματος των βλεφάρων και τις σακούλες στα κάτω βλέφαρα και να αποκτήσουν ένα υγιές και νεανικό βλέμμα.

 

Η διαδικασία της βλεφαροπλαστικής

Η βλεφαροπλαστική στα άνω βλέφαρα γίνεται με τοπική αναισθησία. Όταν  γίνεται και στα κάτω βλέφαρα μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία, αλλά προτιμότερο είναι με μέθη για να αισθάνεται ο ασθενής πιο άνετα. Δε χρειάζεται νοσηλεία και παραμονή στην κλινική.

Μετά τη βλεφαροπλαστική

Μετά την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής ο ασθενής θα εμφανίσει μικρό πρήξιμο και μελανιές στα βλέφαρα, τα οποία όμως είναι παροδικά και υποχωρούν μέσα σε λίγες μέρες με την εφαρμογή ψυχρών επιθεμάτων. Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από μια εβδομάδα, αλλά καλύπτονται άμεσα φορώντας γυαλιά ηλίου.

Συστήνεται η αποφυγή του καπνίσματος και της γυμναστικής για περίπου μια εβδομάδα ώστε να μη διαταραχθεί η διαδικασία της επούλωσης και για να αποφευχθεί η πιθανότητα δημιουργίας αιματώματος.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την βλεφαροπλαστική  επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα  στο +306944536344 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.