Πλαστική Χειρουργική Plastic Surgery Πλαστικός Χειρουργός Plastic surgery Πλαστική Χειρουργική
Πλαστική Χειρουργική
Στη Θεσσαλονίκη
Plastic Surgery
Thessaloniki, Greece
Πλαστικός Χειρουργός
Στη Θεσσαλονίκη
Plastic surgery
Thessaloniki, Greece - Dubai, UAE
Πλαστική Χειρουργική
Στη Θεσσαλονίκη

Πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη

Δρ. Γεωργία Βαδαρλή

Πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όνειρο για μια αλλαγή στην εμφάνισή σας και για μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Διαθέτουμε όσο χρόνο χρειάζεστε για να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες σας και να εξηγήσουμε με λεπτομέρειες τι πρέπει να περιμένετε από την θεραπεία σας (χειρουργική ή μη ). Δεσμευόμαστε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις ανησυχίες σας και να σας παρέχουμε στήριξη σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την πρώτη επίσκεψη μέχρι τη μετεγχειρητική περίοδο.

Από την πρώτη σας επίσκεψη θα ενημερωθείτε αμέσως από την υπεύθυνη του κέντρου Γεωργία Βαδαρλή, η οποία θα σας ενημερώσει με κατανοητό τρόπο και επιστημονική ακρίβεια για όλες τις λύσεις της Αισθητικής Χειρουργικής. Μαζί θα ερευνήσετε τις δυνατότητες και θα συζητήσετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εάν αποφασίσετε με την πλαστικό χειρουργό επέμβαση, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο  Άγιος Λουκάς στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και θα ληφθεί κάθε φροντίδα για να διασφαλισθεί το απόρρητο.

Επιπλέον επειδή τα καλύτερα αποτελέσματα συχνά μπορούν να επιτευχθούν συνδυάζοντας την Αισθητική Χειρουργική με διάφορες μη επεμβατικές θεραπείες, θα βρείτε όλες αυτές τις θεραπείες διαθέσιμες στο ιατρείο μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιατρική φροντίδα, η οποία είναι επαγγελματική και υποστηρικτική και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να σας προσφέρουμε μια καλή εμπειρία και αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η Πλαστική Χειρουργική ικανοποιεί τις ανάγκες σας

ClinicVIE

Η ClinicVIE δημιουργήθηκε από την πλαστικό χειρουργό Γεωργία Βαδαρλή στην Θεσσαλονίκη και παρέχει μη επεμβατικές θεραπείες αισθητικής ιατρικής προηγμένης τεχνολογίας. Για την επίτευξη του στόχου χρησιμοποιούνται τα πιο γνωστά ενέσιμα υλικά και εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες μη χειρουργικές θεραπείες αντιγήρανσης, μεμονωμένες ή συνδυαστικά. Το ιατρικό προσωπικό είναι φιλικό και έμπειρο ώστε να σας βοηθήσει να νοιώσετε άνετα και με την φροντίδα του να αναδειχθεί η αληθινή ομορφιά που κρύβεται μέσα σας.

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική είναι μια από τις πιο συχνές επεμβάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και μπορεί πραγματικά να ανανεώσει την εμφάνιση του προσώπου γυναικών και ανδρών. Στα άνω βλέφαρα αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος που δημιουργεί το δεύτερο καπάκι και εμποδίζει τις γυναίκες να βάψουν σωστά τα μάτια. Στα κάτω βλέφαρα αφαιρούνται οι σακούλες που βαραίνουν το βλέμμα. Η πλαστικός χειρουργός Γ.Βαδαρλή διενεργεί την επέμβαση με τοπική αναισθησία χωρίς παραμονή της ασθενούς στην κλινική. Η βλεφαροπλαστική στα άνω και κάτω βλέφαρα μπορεί να γίνει και με ύπνωση ή με γενική αναισθησία εφόσον το επιθυμεί η ασθενής.

VASER Λιποαναρρόφηση-Λιπογλυπτική

Η VASER λιποαναρρόφηση υπερτερεί της κλασικής λιποαναρρόφησης καθώς αφαιρεί επιλεκτικά το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς και σμιλεύει το σώμα αναδεικνύοντας τους μυς. Αποτελεί κορυφαία μέθοδο για 4D High Definition λοποαναρρόφηση ώστε να επιτευχθεί γράμμωση σε κοιλιακούς (6 pack abs), μπράτσα και μηρούς. Το VASER είναι συσκευή υπερήχων και η χρήση της στην λιποαναρρόφηση μειώνει τον χρόνο αποθεραπείας, προσφέρει ομοιόμορφα αποτελέσματα και συσφίγγει το δέρμα. Παράλληλα το λίπος που αφαιρείται μπορεί να μεταφερθεί με την μέθοδο της λιπογλυπτικής σε άλλα σημεία του σώματος, όπως στους γλουτούς για την ανόρθωσή τους ή στο στήθος για την διόρθωση ασυμμετρίας.

Πείτε μας

τι δεν σας ικανοποιεί;

εξειδικευμένες επιλογές θεραπείας για το καλύτερο μόνιμο αποτελεσμα

Συμπληρώστε τη φόρμα

Για ένα ραντεβού

και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας

είπαν για εμάς

το χαμόγελο σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας

Τελευταία άρθρα

26 Νοεμβρίου, 2021

Mommy makeover: Μεταμορφώνοντας τη μαμά

Read More
17 Νοεμβρίου, 2021

Ανόρθωση λαιμού: όσα πρέπει να γνωρίζετε

  Ο λαιμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου και…
Read More
10 Νοεμβρίου, 2021

Διόρθωση ανισομαστίας για ένα καλοσχηματισμένο και συμμετρικό στήθος

Ως ανισομαστία ορίζεται η κατάσταση κατά την οποία οι δύο μαστοί δεν εμφανίζουν…
Read More