Πλαστική Xειρουργική Plastic Surgery Vaser Lipo Rhinoplasty Mommy Makeover
Πλαστική Xειρουργική
Θεσσαλονίκη , GR - Dubai, UAE
Plastic Surgery
Thessaloniki, GR - Dubai, UAE
Vaser Lipo
Rhinoplasty
Mommy Makeover

Πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη

Δρ. Γεωργία Βαδαρλή

Πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όνειρο για μια αλλαγή στην εμφάνισή σας και για μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Διαθέτουμε όσο χρόνο χρειάζεστε για να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες σας και να εξηγήσουμε με λεπτομέρειες τι πρέπει να περιμένετε από την θεραπεία σας (χειρουργική ή μη ). Δεσμευόμαστε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις ανησυχίες σας και να σας παρέχουμε στήριξη σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την πρώτη επίσκεψη μέχρι τη μετεγχειρητική περίοδο.

Από την πρώτη σας επίσκεψη θα ενημερωθείτε αμέσως από την υπεύθυνη του κέντρου Γεωργία Βαδαρλή, η οποία θα σας ενημερώσει με κατανοητό τρόπο και επιστημονική ακρίβεια για όλες τις λύσεις της Αισθητικής Χειρουργικής. Μαζί θα ερευνήσετε τις δυνατότητες και θα συζητήσετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εάν αποφασίσετε με την πλαστικό χειρουργό επέμβαση, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο  Άγιος Λουκάς στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και θα ληφθεί κάθε φροντίδα για να διασφαλισθεί το απόρρητο.

Επιπλέον επειδή τα καλύτερα αποτελέσματα συχνά μπορούν να επιτευχθούν συνδυάζοντας την Αισθητική Χειρουργική με διάφορες μη επεμβατικές θεραπείες, θα βρείτε όλες αυτές τις θεραπείες διαθέσιμες στο ιατρείο μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιατρική φροντίδα, η οποία είναι επαγγελματική και υποστηρικτική και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να σας προσφέρουμε μια καλή εμπειρία και αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

Αναπαραγωγή Βίντεο

πάντα δίπλα σας για το καλύτερο αποτέλεσμα

ClinicVIE

Η ClinicVIE δημιουργήθηκε από την πλαστικό χειρουργό Γεωργία Βαδαρλή στην Θεσσαλονίκη και παρέχει μη επεμβατικές θεραπείες αισθητικής ιατρικής προηγμένης τεχνολογίας. Για την επίτευξη του στόχου χρησιμοποιούνται τα πιο γνωστά ενέσιμα υλικά και εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες μη χειρουργικές θεραπείες αντιγήρανσης, μεμονωμένες ή συνδυαστικά. Το ιατρικό προσωπικό είναι φιλικό και έμπειρο ώστε να σας βοηθήσει να νοιώσετε άνετα και με την φροντίδα του να αναδειχθεί η αληθινή ομορφιά που κρύβεται μέσα σας.

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική είναι μια από τις πιο συχνές επεμβάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και μπορεί πραγματικά να ανανεώσει την εμφάνιση του προσώπου γυναικών και ανδρών. Στα άνω βλέφαρα αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος που δημιουργεί το δεύτερο καπάκι και εμποδίζει τις γυναίκες να βάψουν σωστά τα μάτια. Στα κάτω βλέφαρα αφαιρούνται οι σακούλες που βαραίνουν το βλέμμα. Η πλαστικός χειρουργός Γ.Βαδαρλή διενεργεί την επέμβαση με τοπική αναισθησία χωρίς παραμονή της ασθενούς στην κλινική. Η βλεφαροπλαστική στα άνω και κάτω βλέφαρα μπορεί να γίνει και με ύπνωση ή με γενική αναισθησία εφόσον το επιθυμεί η ασθενής.

VASER Λιποαναρρόφηση-Λιπογλυπτική

Η VASER λιποαναρρόφηση υπερτερεί της κλασικής λιποαναρρόφησης καθώς αφαιρεί επιλεκτικά το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς και σμιλεύει το σώμα αναδεικνύοντας τους μυς. Αποτελεί κορυφαία μέθοδο για 4D High Definition λοποαναρρόφηση ώστε να επιτευχθεί γράμμωση σε κοιλιακούς (6 pack abs), μπράτσα και μηρούς. Το VASER είναι συσκευή υπερήχων και η χρήση της στην λιποαναρρόφηση μειώνει τον χρόνο αποθεραπείας, προσφέρει ομοιόμορφα αποτελέσματα και συσφίγγει το δέρμα. Παράλληλα το λίπος που αφαιρείται μπορεί να μεταφερθεί με την μέθοδο της λιπογλυπτικής σε άλλα σημεία του σώματος, όπως στους γλουτούς για την ανόρθωσή τους ή στο στήθος για την διόρθωση ασυμμετρίας.

επισκεφθείτε μας για μια συμβουλευτική συνεδρία

Πείτε μας

πως φαντάζεστε το νέο σας εαυτό

εξειδικευμένες επιλογές θεραπείας για το καλύτερο μόνιμο αποτελεσμα

Συμπληρώστε τη φόρμα

Για ένα ραντεβού

και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας

  είπαν για εμάς

  το χαμόγελο σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας

  Lizzy NicholsonLizzy Nicholson
  09:49 08 Jun 23
  So professional and helpful and put me at ease, would definitely recommend to anyone visiting.
  Excellent surgeon with the best result .Above all human, I wanted to share it. .. because a year later there is no trace of the operation... you are the best!! as you told us, the results were!!!!
  Raymondi KyriakopoulouRaymondi Kyriakopoulou
  17:25 28 Apr 23
  The staff is amazing.In a very short time I had long term results. You are the best team.Thank you for everything
  irina olteanuirina olteanu
  09:30 16 Nov 22
  Dr Vadarli is an exceptional doctor and professionist. I came from Bucharest to her in order to receive the best medical treatment and I was more than satisfied. Thank you very much, Dr Vadarli, for all your care and dedication.
  Voula KerrVoula Kerr
  15:55 27 Oct 21
  Best professional service in a trustworthy clinic.Will recomend to all my friends to visit for the best professional advice and service.
  js_loader

  Τελευταία άρθρα

  28 Μαΐου, 2024

  Οι καλύτερες θεραπείες αντιγήρανσης

  Οι καλύτερες θεραπείες αντιγήρανσης για το κάτω μέρος του προσώπου και τον λαιμό…
  Read More
  24 Μαΐου, 2024

  Brotox: το βοτοχτων ανδρών

  Το Βοτοχ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μια πολύ δημοφιλή θεραπεία, την οποία…
  Read More
  20 Μαΐου, 2024

  Ενδύματα συμπίεσης: πόσο σημαντικά είναι για τα αποτελέσματα;

  Ενδύματα συμπίεσης μετά από πλαστική χειρουργική επέμβαση: πόσο σημαντικά είναι για τα αποτελέσματα;…
  Read More