Πλαστική Xειρουργική Plastic Surgery Mommy Makeover Mommy Makeover Vaser Lipo Vaser Lipo Ρινοπλαστική Rhinoplasty Αυξητική Στήθους Breast Augmentation
Πλαστική Xειρουργική
Θεσσαλονίκη , GR - Dubai, UAE
Plastic Surgery
Thessaloniki, GR - Dubai, UAE
Mommy Makeover
Ολιστική αποκατάσταση
μετά τον τοκετό με επεμβάσεις
στο στήθος και στην κοιλιά
Mommy Makeover
Holistic restoration
after childbirth with operations
in the chest and abdomen
Vaser Lipo
Λιποαναρρόφηση με Vaser
για ανώτερα αποτελέσματα
και δυναμική γράμμωση
σε κοιλιά και μπράτσα
Vaser Lipo
By using inserts or
fat grafting
Ρινοπλαστική
Νέες χειρουργικές και μη, τεχνικές
για μια μύτη εναρμονισμένη και
συμμετρική στο πρόσωπο
Rhinoplasty
New surgical and non-surgical techniques
for a nose in harmony and
symmetrical in face
Αυξητική Στήθους
Με χρήση ενθεμάτων ή
μεταμόσχευση λίπους
Breast Augmentation
By using inserts or
fat grafting

Πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη

Δρ. Γεωργία Βαδαρλή

Πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όνειρο για μια αλλαγή στην εμφάνισή σας και για μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Διαθέτουμε όσο χρόνο χρειάζεστε για να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες σας και να εξηγήσουμε με λεπτομέρειες τι πρέπει να περιμένετε από την θεραπεία σας (χειρουργική ή μη ). Δεσμευόμαστε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις ανησυχίες σας και να σας παρέχουμε στήριξη σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την πρώτη επίσκεψη μέχρι τη μετεγχειρητική περίοδο.

Από την πρώτη σας επίσκεψη θα ενημερωθείτε αμέσως από την υπεύθυνη του κέντρου Γεωργία Βαδαρλή, η οποία θα σας ενημερώσει με κατανοητό τρόπο και επιστημονική ακρίβεια για όλες τις λύσεις της Αισθητικής Χειρουργικής. Μαζί θα ερευνήσετε τις δυνατότητες και θα συζητήσετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εάν αποφασίσετε με την πλαστικό χειρουργό επέμβαση, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο  Άγιος Λουκάς στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και θα ληφθεί κάθε φροντίδα για να διασφαλισθεί το απόρρητο.

Επιπλέον επειδή τα καλύτερα αποτελέσματα συχνά μπορούν να επιτευχθούν συνδυάζοντας την Αισθητική Χειρουργική με διάφορες μη επεμβατικές θεραπείες, θα βρείτε όλες αυτές τις θεραπείες διαθέσιμες στο ιατρείο μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιατρική φροντίδα, η οποία είναι επαγγελματική και υποστηρικτική και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να σας προσφέρουμε μια καλή εμπειρία και αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

Αναπαραγωγή Βίντεο

πάντα δίπλα σας για το καλύτερο αποτέλεσμα

ClinicVIE

Η ClinicVIE δημιουργήθηκε από την πλαστικό χειρουργό Γεωργία Βαδαρλή στην Θεσσαλονίκη και παρέχει μη επεμβατικές θεραπείες αισθητικής ιατρικής προηγμένης τεχνολογίας. Για την επίτευξη του στόχου χρησιμοποιούνται τα πιο γνωστά ενέσιμα υλικά και εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες μη χειρουργικές θεραπείες αντιγήρανσης, μεμονωμένες ή συνδυαστικά. Το ιατρικό προσωπικό είναι φιλικό και έμπειρο ώστε να σας βοηθήσει να νοιώσετε άνετα και με την φροντίδα του να αναδειχθεί η αληθινή ομορφιά που κρύβεται μέσα σας.

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική είναι μια από τις πιο συχνές επεμβάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και μπορεί πραγματικά να ανανεώσει την εμφάνιση του προσώπου γυναικών και ανδρών. Στα άνω βλέφαρα αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος που δημιουργεί το δεύτερο καπάκι και εμποδίζει τις γυναίκες να βάψουν σωστά τα μάτια. Στα κάτω βλέφαρα αφαιρούνται οι σακούλες που βαραίνουν το βλέμμα. Η πλαστικός χειρουργός Γ.Βαδαρλή διενεργεί την επέμβαση με τοπική αναισθησία χωρίς παραμονή της ασθενούς στην κλινική. Η βλεφαροπλαστική στα άνω και κάτω βλέφαρα μπορεί να γίνει και με ύπνωση ή με γενική αναισθησία εφόσον το επιθυμεί η ασθενής.

VASER Λιποαναρρόφηση-Λιπογλυπτική

Η VASER λιποαναρρόφηση υπερτερεί της κλασικής λιποαναρρόφησης καθώς αφαιρεί επιλεκτικά το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς και σμιλεύει το σώμα αναδεικνύοντας τους μυς. Αποτελεί κορυφαία μέθοδο για 4D High Definition λοποαναρρόφηση ώστε να επιτευχθεί γράμμωση σε κοιλιακούς (6 pack abs), μπράτσα και μηρούς. Το VASER είναι συσκευή υπερήχων και η χρήση της στην λιποαναρρόφηση μειώνει τον χρόνο αποθεραπείας, προσφέρει ομοιόμορφα αποτελέσματα και συσφίγγει το δέρμα. Παράλληλα το λίπος που αφαιρείται μπορεί να μεταφερθεί με την μέθοδο της λιπογλυπτικής σε άλλα σημεία του σώματος, όπως στους γλουτούς για την ανόρθωσή τους ή στο στήθος για την διόρθωση ασυμμετρίας.

επισκεφθείτε μας για μια συμβουλευτική συνεδρία

Πείτε μας

πως φαντάζεστε το νέο σας εαυτό

εξειδικευμένες επιλογές θεραπείας για το καλύτερο μόνιμο αποτελεσμα

Συμπληρώστε τη φόρμα

Για ένα ραντεβού

και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας

  είπαν για εμάς

  το χαμόγελο σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας

  Τελευταία άρθρα

  17 Αυγούστου, 2022

  Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό

  Η ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής θεωρείται από πολλούς και ως ένα είδος τέχνης…
  Read More
  10 Αυγούστου, 2022

  Συνδυάστε Dermapen 4 και αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια και πείτε αντίο στις ραγάδες

  Οι ραγάδες είναι ένα από τα πιο κοινά αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν γυναίκες…
  Read More
  27 Ιουλίου, 2022

  Subfascial αυξητική στήθους: αποκτήστε το ντεκολτέ που ονειρεύεστε

  Το «ιδανικό» στήθος δεν είναι κάτι συγκεκριμένο αλλά είναι ξεχωριστό για κάθε γυναίκα…
  Read More