Γεωργία Βαδαρλή

Γεωργία Βαδαρλή

Η Γεωργία Βαδαρλή γεννήθηκε στη Νιγρίτα Σερρών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1983. Προηγήθηκε κλινική άσκηση στα νοσοκομεία Kantonsspital Winterthur της Ζυρίχης (1981) και Klinikum Steglitz του Βερολίνου (1983).

Μετά την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου, συνέχισε την εκπαίδευσή της για δύο χρόνια στη Γενική Χειρουργική στο Γεν.Νοσοκομείο Σερρών.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Πλαστική Χειρουργική στο Γεν. Περιφ. Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» το1993, πραγματοποιώντας ένα τμήμα της ειδικότητας στα νοσοκομεία Mount Vernon Hospital, Northwood, Middlesex και St.Andrews Hospital, Billericay της Αγγλίας.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για λιγότερο επεμβατικές μεθόδους την οδήγησε το 2004 στη Γάνδη του Βελγίου για να εκπαιδευτεί στο λίφτινγκ προσώπου με μικρές τομές (MACS face lift) από τους εμπνευστές του πλαστικούς χειρουργούς Dr.Patrick Tonnard και Dr.Alexis Verpaele, καθώς και στο λίφτινγκ προσώπου με νήματα του Dr.Wu Woffles.

Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και 18 χρόνια στον τομέα της αισθητικής χειρουργικής διατηρώντας ιατρείο και χειρουργεί στην κλινική Άγιος Λουκάς στο Πανόραμα  Θεσσαλονίκης.

Το 2009 δημιούργησε την ClinicVIE, ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής με στόχο να συνδυάσει τις νέες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής και την προηγμένη τεχνολογία για φυσικά αποτελέσματα.

Η Γεωργία Βαδαρλή ασχολείται με την αισθητική πλαστική χειρουργική  προσώπου, στήθους και σώματος, καθώς και με νέες μη χειρουργικές θεραπείες αντιγήρανσης. 

Από τον Ιούνιο του 2017 συνεργάζεται με την Aesthetica Clinic και είναι Medical Director στην Dermalase Clinic Hamarain στο Dubai.

Παράλληλα είναι εκπαιδεύτρια στην American Academy of AntiAging Medicine Dubai ( Α4Μ Dubai ). Πρόκειται για έναν κορυφαίο οργανισμό εκπαίδευσης γιατρών σε ιατρικές μεθόδους αντιγήρανσης στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Γ. Βαδαρλή είναι παντρεμένη με τον καρδιοχειρουργό Κωνσταντίνο Μακρυγιαννάκη και είναι μητέρα δύο παιδιών.