Ανόρθωση και αύξηση στήθους σε μια επέμβαση

Ανόρθωση και αύξηση στήθους σε μια επέμβαση woman 2

 

 

Το στήθος αποτελεί διαχρονικά το νούμερο ένα σύμβολο θηλυκότητας. Ένα όμορφο, στητό και συμμετρικό στήθος αποτελεί διακαή πόθο κάθε γυναίκας που θέλει να φαίνεται και να αισθάνεται ακόμα πιο όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό της. Εκτός της εξωτερικής ομορφιάς η εικόνα ενός ιδανικού στήθους χαρίζει στις γυναίκες την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται. Το ιδανικό στήθος όμως σπανίως υπάρχει ως δεδομένο, συνήθως παρουσιάζονται ανισομετρίες μεταξύ των μαστών, είναι πολύ μεγάλο, πολύ μικρό ή εμφανίζει πτωτική τάση κ.α. Γι αυτό και πολλές γυναίκες αναζητούν λύσεις ώστε να αποκτήσουν το στήθος που ταιριάζει καλύτερα στον δικό τους σωματότυπο αλλά και τις επιθυμίες τους. Η πλαστική χειρουργική μπορεί να προσφέρει στις γυναίκες το ιδανικό για εκείνες στήθος συνδυάζοντας την ανόρθωση και την αύξηση στήθους σε μία επέμβαση. Έτσι, μειώνεται ο χρόνος της επέμβασης αλλά και της αποθεραπείας.

 

 

Ανόρθωση στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι μια επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που στόχο έχει να ανορθώσει το στήθος που έχει παρουσιάσει οποιοδήποτε βαθμό πτώσης. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης ανόρθωσης στήθους διορθώνεται τυχόν ανισομαστία και επίσης το σχήμα, το πλάτος, το ύψος των μαστών αλλά και η θέση της θηλής. Η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από τον βαθμό της πτώσης που παρουσιάζει το στήθος.

 

 

Αυξητική στήθους

Η αυξητική στήθουςμε ενθέματα σιλικόνης έχει ως στόχο να αυξήσει το μικρό στήθος, να το ανορθώσει αλλά και να βελτιώσει το σχήμα του. Ο πλαστικός χειρουργός θα εφαρμόσει την κατάλληλη τεχνική προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και να ταιριάζει με τον σωματότυπο της ασθενούς.

Ανόρθωση και αύξηση στήθους σε μια επέμβαση woman 1

 

Μία επέμβαση

Τόσο η ανόρθωση όσο και η αυξητική στήθους μπορούν πλέον να συνδυαστούν σε μία επέμβαση, μειώνοντας τον χρόνο αποθεραπείας και χαρίζοντας ένα άψογο αποτέλεσμα. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και η ασθενής χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα βράδυ. Μετεγχειρητικά  η ασθενής θα πρέπει να φορά ένα ειδικό ιατρικό στηθόδεσμο για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε το στήθος να υποστηρίζεται σωστά.  Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει πλήρως στις καθημερινές της δραστηριότητες μετά από περίπου 2 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι ορατά από την πρώτη κιόλας ημέρα και ολοκληρώνονται μετά το πέρας κάποιων εβδομάδων.

Η ανόρθωση και αύξηση στήθους σε μια επέμβαση δεν είναι επώδυνη διαδικασία και ο μετεγχειρητικός πόνος μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί με τη λήψη απλών αναλγητικών. Τυχόν οίδημα και μώλωπες είναι φυσιολογικό να εμφανιστούν μετά την επέμβαση και περνούν μετά από μικρό χρονικό διάστημα. Την επέμβαση μπορούν να κάνουν όλες οι γυναίκες άνω των 18 ετών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το μικρό ή πτωτικό τους στήθος. Η επέμβαση είναι απολύτως ασφαλής και δεν επηρεάζει την ανίχνευση της μαστογραφίας, τη δυνατότητα σύλληψης, την εγκυμοσύνη ή τη δυνατότητα θηλασμού.

Ανόρθωση και αύξηση στήθους σε μια επέμβαση woman 3

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την ανόρθωση και αύξηση στήθους σε μία επέμβαση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.