Διάσημοι που παραμορφώθηκαν από πλαστικές επεμβάσεις

Οι πλαστικές επεμβάσεις κάθε είδους είναι πολύ δημοφιλείς και όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που καταφεύγουν στους πλαστικούς χειρουργούς προκειμένου να διορθώσουν κάτι που τους ενοχλεί στην εμφάνισή τους, ανεξάρτητα από το αν είναι απαραίτητο ή γίνεται για λόγους αισθητικής. Και μπορεί η πλαστική χειρουργική να κάνει θαύματα στην διόρθωση των ατελειών σε πρόσωπο και σώμα, χρειάζεται όμως μέτρο και προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου πλαστικού χειρουργού που θα προχωρήσει στην επέμβαση.

 

Όπως έχουμε δει, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υπερβαίνουν τα όρια του φυσιολογικού και κυριολεκτικά εθίζονται στις πλαστικές επεμβάσεις, με τα αποτελέσματα να μην είναι και ιδιαίτερα κολακευτικά. Επίσης, εμπιστεύθηκαν γιατρούς  που είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω μη σωστής τεχνικής, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν εκείνα που έπρεπε. Μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις αυτού του είδους ανήκουν σε διάσημους σταρ του εξωτερικού οι οποίοι από τις πολλές και αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις κατέληξαν να παραμορφώσουν εντελώς το πρόσωπό τους.

 

Donatella Versace

Το «αφεντικό» του οίκου Versaceμέσα σε μια δεκαετία… κατάφερε να γίνει μια άλλη. Πλαστικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και χείλη χωρίς επιτυχία είχαν ως αποτέλεσμα την πλήρη παραμόρφωσή της. Πλέον τίποτα δεν θυμίζει πια τη DonatellaVersaceτου παρελθόντος.

 

Melanie Griffith

Η ηθοποιός του Hollywood παραδέχθηκε ότι είχε εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις όταν συνειδητοποίησε τι έλεγαν οι θαυμαστές της για το πρόσωπό της. Τα λόγια τους μάλιστα την πλήγωσαν τόσο που άλλαξε πλαστικό χειρουργό ο οποίος άρχισε να διορθώνει τα λάθη και τις αποτυχίες του προκατόχου του και το αποτέλεσμα έμοιαζε περισσότερο με το φυσιολογικό.

 

Cher

Περίπου 60 πλαστικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα έχει κάνει η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία φέρεται να είναι εθισμένη σε αυτές. Ο εθισμός αυτός την οδήγησε και σε ακρότητες σε ότι αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις που πραγματοποίησε, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι περισσότερο από εμφανή.

 

Renee Zellweger

Η διάσημη ηθοποιός φημολογείται ότι έχει κάνει πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις με αποτέλεσμα να έχει παραμορφωθεί και να θυμίζει ελάχιστα έως καθόλου την ηθοποιό που γνώρισε το κοινό στα πρώτα της βήματα. Η ίδια φαίνεται να αρνείται ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και επέκρινε την κριτική που της ασκήθηκε.

 

Linda Evangelista

(πηγή:igynaika.gr)

Το topmodelτων 90’s έχει παραμορφωθεί εξαιτίας μιας παρενέργειας που βίωσε από επεμβατική θεραπεία στην οποία υπεβλήθη. Η ίδια, αν και προσπάθησε με επανορθωτικές επεμβάσεις να διορθώσει την εικόνα του προσώπου της, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να δουλέψει, ούτε να θέλει να βγει από το σπίτι της.

 

Carla Bruni

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, γνωστή για τη φυσική της ομορφιά, τα τελευταία χρόνια έχει καταφύγει σε πλαστικές επεμβάσεις που έχουν αλλοιώσει την εικόνα της. Μάλιστα, έχει δεχθεί και κριτική για αυτή της την απόφαση.

 

Mickey Rourke

(πηγή: express.co.uk)

Οι αναρίθμητες πλαστικές επεμβάσεις του ηθοποιού έχουν κάνει το πρόσωπό του να μοιάζει με το πρόσωπο κάποιου άλλου. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι οι επεμβάσεις ήταν ανεπιτυχείς ωστόσο δήλωσε ότι κατέφυγε σε αυτές προκειμένου να διορθώσει τις ζημιές που του προκάλεσε η καριέρα του στο μποξ.

 

Η σημασία της επιλογής του σωστού πλαστικού χειρουργού

Οι παραπάνω stars του εξωτερικού δεν είναι οι μόνοι που έχουν βιώσει την άσχημη πλευρά της πλαστικής χειρουργικής, ωστόσο αποτελούν μερικές από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις. Κάπου εδώ τίθεται και το θέμα της σωστής επιλογής του πλαστικού χειρουργού. Η σωστή επιλογή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στο αποτέλεσμα της επέμβασης και τη διάρκειά του, στην μετέπειτα εξέλιξή του αλλά και στην ψυχολογία του ασθενούς. Ο πλαστικός χειρουργός πρέπει:

  • να διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και την κατάλληλη τεχνική,
  • να μπορεί να εντοπίσει τα σημεία που χρειάζονται διόρθωση και μέχρι ποιο σημείο,
  • να μπορεί να συμβουλεύσει τους ασθενείς για το μέχρι που μπορεί να φτάσουν ώστε να μην παραμορφωθούν,
  • να ενημερώσει τους ασθενείς ώστε να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες από το αποτέλεσμα
  • να διαθέτει πληθώρα περιστατικών για να επιδείξει,
  • να μπορεί να εξηγήσει στον ασθενή κάθε βήμα της διαδικασίας,
  • να του εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια ώστε να προχωρήσει στην επέμβαση ήρεμος και σίγουρος για το αποτέλεσμα.

 

Οι πλαστικές επεμβάσεις μπορούν να διορθώσουν πολλές λειτουργικές και αισθητικές ατέλειες στο πρόσωπο και το σώμα, ωστόσο η υπερβολή δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος. Τέλος, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η επιλογή του σωστού πλαστικού χειρουργού ο οποίος θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει ένα άρτιο και ασφαλές αποτέλεσμα.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.