Ανόρθωση μηρών και νικήστε τη χαλάρωση

ανόρθωση μηρών 4

Οι αυξομειώσεις του βάρους, η καθιστική ζωή, η ηλικία και πολλοί άλλοι παράγοντες επιδρούν στο σώμα με αποτέλεσμα και ο μηροί να «κρεμούν», να εμφανίζουν χαλάρωση και κυτταρίτιδα. Η χαλάρωση πλέον μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με την ανόρθωση μηρών, γνωστή και ως Thigh lift.

 

Πολλοί παράγοντες όπως η αυξομείωση βάρους, η έλλειψη γυμναστικής αλλά και το πέρασμα του χρόνου κάνουν τους μηρούς να εμφανίζουν έντονη χαλάρωση και να δημιουργείται έτσι ένα αντιαισθητικό «κρέμασμα» τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πλευρά τους. Η πλαστική χειρουργική, με την επέμβαση της ανόρθωσης μηρών μπορεί να επαναφέρει την σφριγηλότητα στους μηρούς και να χαρίσει και πάλι καλλίγραμμα πόδια.

ανόρθωση μηρών 1

Σε ποιους απευθύνεται η ανόρθωση μηρών

Η ανόρθωση μηρών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της περιοχής. Η επέμβαση απευθύνεται σε όσους και όσες:

 • Παρουσιάζουν μεγάλη χαλάρωση στο δέρμα στην περιοχή των μηρών μετά από μεγάλη απώλεια βάρους ή από αυξομειώσεις στο βάρους του σώματός τους, μετά από δίαιτα ή χειρουργική επέμβαση
 • Έχουν ραγάδες και χαλάρωση μετά από προηγούμενη αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση
 • Δεν είναι υπέρβαροι αλλά διατηρούν ένα σχετικά σταθερό σωματικό βάρος
 • Βρίσκονται σε καλή κατάσταση σε ότι αφορά την υγεία τους και δεν έχουν σημαντικά προβλήματα ή προβλήματα που να καθυστερούν την επούλωση
 • Έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες σε σχέση με τα αποτελέσματα της επέμβασης.

 

Η διαδικασία της ανόρθωσης μηρών

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία ενώ το μήκος της τομής εξαρτάται από τον βαθμό της χαλάρωσης. Οι τομές συνήθως γίνονται στη βουβωνική περιοχή ώστε να κρύβονται εύκολα από το μαγιό ή το εσώρουχο. Σε περίπτωση εκτεταμένης χαλάρωσης οι τομές γίνονται κατά μήκος της εσωτερικής επιφάνειας των μηρών. Συνήθως η επέμβαση της ανόρθωσης μηρών συνδυάζεται και με λιποαναρρόφηση για βέλτιστα αποτελέσματα. Τα ράμματα που χρησιμοποιούνται είναι απορροφήσιμα ενώ οι τομές με το πέρασμα του χρόνου θα βελτιωθούν και θα αποχρωματιστούν.

Μετά την επέμβαση ο πόνος αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα, ενώ εκχυμώσεις και οίδημα υποχωρούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά από 3 μήνες και ολοκληρώνεται σε διάστημα ενός έτους. Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της μετά από περίπου μια εβδομάδα ενώ η επάνοδος σε όλες  τις συνήθεις δραστηριότητές της σε περίπου 25 ημέρες.

ανόρθωση μηρών 2

Τα πλεονεκτήματα της ανόρθωσης μηρών

Η ανόρθωση μηρών ως επέμβαση και ως αποτέλεσμα συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι:

 • Μείωση της χαλάρωσης
 • Βελτίωση της κυτταρίτιδας
 • Μείωση του λίπους
 • Βελτίωση του περιγράμματος
 • Βελτίωση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης
 • Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη επέμβαση για ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Πολλές γυναίκες υποφέρουν από χαμηλή αυτοπεποίθηση εξαιτίας της εικόνας που έχουν για το σώμα τους. Η πλαστική χειρουργική βρίσκεται δίπλα τους για να τους χαρίσει και πάλι τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Η ανόρθωση μηρών είναι ένας από τους τρόπους για να το πετύχει.

ανόρθωση μηρών 3

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την ανόρθωση μηρών, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.