Βελτίωση των ουλών ακμής με Dermapen 4

Βελτίωση των ουλών ακμής με Dermapen 4 1

Οι ουλές ακμής είναι ένα πολύ κοινό αισθητικό πρόβλημα για όσους έχουν περάσει σοβαρές περιπτώσεις ακμής που τους έχουν αφήσει τα ανάλογα σημάδια. Οι ουλές δημιουργούνται εξαιτίας της ανεπαρκούς ή μη φυσιολογικής επούλωσης των φλεγμονών της ακμής εξαιτίας της καθυστερημένης ή λανθασμένης θεραπείας. Το θετικό ωστόσο είναι ότι οι ουλές της ακμής μπορούν πλέον να αποτελέσουν παρελθόν με τη βοήθεια του Dermapen 4. Το Dermapen 4 αποτελεί μια από πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες με τη μέθοδο του μικροβελονισμού που μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές του σώματος και να ανανεώσει την όψη και την υφή της επιδερμίδας.  Πώς μπορεί να εφαρμοστεί το Dermapen 4 για τη βελτίωση των ουλών της ακμής;

 

Οι ουλές ακμής ανάλογα με τη μορφολογία τους μπορούν να διακριθούν σε:

  • Ατροφικές, οι οποίες δημιουργούνται από την απώλεια ιστού
  • Υπερτροφικές, οι οποίες είναι αποτέλεσμα του υπερβολικού πολλαπλασιασμού του ινώδους ιστού
  • Ήπιες, οι οποίες περιλαμβάνουν υπερμελάγχρωση του δέρματος.

Βελτίωση των ουλών ακμής με Dermapen 4 2

 

Πώς βοηθά το Dermapen 4

Το Dermapen 4 είναι μια συσκευή που διαθέτει  μικροσκοπικές βελόνες και κινείται στο δέρμα με κάθετες, οριζόντιες και διαγώνιες κινήσεις οι οποίες  προκαλούν ελεγχόμενους και ασφαλείς μικροτραυματισμούς στις ανώτερες στιβάδες. Έτσι γίνεται εφικτή η μεταφορά των ενεργών συστατικών (όπως  υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αμινοξέα) έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα. Παράλληλα, ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και πολύτιμων ουσιών από τον ίδιο τον οργανισμό που συμβάλλουν στην επούλωση και την ανάπλαση. Έτσι το Dermapen 4 αναζωογονεί το δέρμα και  χαρίζει  πάλι τη χαμένη σφριγηλότητα και νεανική υφή στην επιδερμίδα.

Το Dermapen 4 μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια:

αλλά και σε περιοχές του σώματος όπως

  • τα μπράτσα
  • τα χέρια
  • η κοιλιά
  • οι μηροί
  • οι γλουτοί
  • τα γόνατα.

Βελτίωση των ουλών ακμής με Dermapen 4 3

 

Αποτελέσματα του Dermapen 4 στις ουλές ακμής

Τα αποτελέσματα της θεραπείας των ουλών ακμής με Dermapen 4 είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Παράλληλα, η όψη και η υφή του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται για ακόμα και ένα χρόνο μετά. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα καθορίζεται από την περιοχή και τη σοβαρότητα του προβλήματος ενώ απαιτείται και ένα μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδων.

 

Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή και ανώδυνη θεραπεία για τις ουλές ακμής ενώ και  ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Η ερυθρότητα που μπορεί να προκληθεί αμέσως μετά τη συνεδρία είναι παροδική και καλύπτεται εύκολα με make-up. Είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σε περίπτωση που οι ασθενείς έλθουν σε επαφή με τον ήλιο μετά τη θεραπεία. Για βέλτιστα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα το Dermapen 4 μπορεί να συνδυαστεί  εύκολα και με άλλες θεραπείες, όπως η Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος, τα χημικά peelings, κ.α.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με το Dermapen 4 και πώς αυτό βοηθά στην βελτίωση των ουλών ακμής, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.