Ανόρθωση γλουτών με Υαλουρονικό

woman-at-beach

Ανόρθωση γλουτών με Υαλουρονικό

 

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που το σώμα είναι πλήρως εκτεθειμένο, οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν τρόπους με τους οποίους μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία του σώματος που οι γυναίκες θέλουν διακαώς να βελτιώσουν είναι οι γλουτοί οι οποίοι είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω σωματότυπου είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορεί να έχουν χάσει το σχήμα τους, να έχουν «πέσει», και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε πολλές γυναίκες. Πώς μπορεί να διορθωθεί αυτή η κατάσταση; Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα προκειμένου να αισθανθεί πιο όμορφα για το σώμα της;

 

Τη λύση δίνει και πάλι η πλαστική χειρουργική με την ανόρθωση γλουτών, η οποία μάλιστα γίνεται και αναίμακτα όταν πραγματοποιείται με τη χρήση – έγχυση Υαλουρονικού οξέος. Η διαδικασία μπορεί να προσφέρει εύκολα και γρήγορα το αποτέλεσμα που θα είχε μια γυναίκα μετά από δίαιτα, διατροφή, πολλές ώρες ενασχόλησης με τη γυμναστική ίσως και με χειρουργική επέμβαση. Η ανόρθωση γλουτών είναι αναίμακτη, μη-επεμβατική και εφαρμόζεται προκειμένου να δώσει στους γλουτούς:

  • Σχήμα και
  • Όγκο.

woman-looking

 

Που μπορεί να τοποθετηθεί το υαλουρονικό

Συνήθως χρειάζεται μεγάλη ποσότητα υαλουρονικού οξέος προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το υαλουρονικό μπορεί να τοποθετηθεί:

  • Στο πάνω μέρος των γλουτών
  • Στα κεντρικά
  • Στα πλάγια
  • Στο κάτω μέρος

Τα αποτελέσματα της θεραπείας ανόρθωσης γλουτών με ενέσεις υαλουρονικού διαρκούν περίπου 2-3 χρόνια, ανάλογα με την περίπτωση. Ωστόσο, μετά από αυτό το διάστημα η θεραπεία θα πρέπει να επαναληφθεί καθώς το υαλουρονικό τείνει να απορροφάται από τον οργανισμό.

 

Μετά την θεραπεία

Μετά το τέλος της θεραπείας ενδέχεται να εμφανιστεί ευαισθησία στην περιοχή, μώλωπες ή ελαφρύ πρήξιμο κάτι τέτοιο όμως είναι φυσιολογικό όταν πρόκειται για ενέσιμες θεραπείες. Η ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στην εργασία της μετά από 2-3 ημέρες. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στην καθιστή θέση και τη θέση ύπνου προκειμένου να μην ασκείται πίεση στην περιοχή. Μετά από διάστημα 3 εβδομάδων περίπου η ασθενής μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τις καθημερινές της δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης και της άσκησης.

woman-in-sea

Η πολυπόθητη ανόρθωση γλουτών μπορεί να γίνει και με μεταφορά λίπους από την ίδια την ασθενή. Eάν όμως δεν διαθέτει αρκετό λίπος ή εάν δεν το επιθυμεί, η πλαστική χειρουργική έχει αναδείξει τη λύση του υαλουρονικού. Καθώς το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας, πρόκειται για ένα φυσικό μέσο, συνεπώς και απόλυτα ασφαλές, που μπορεί να επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Η ανόρθωση των γλουτών με έγχυση υαλουρονικού προσφέρει άμεσα και φυσικά αποτελέσματα, ιδανικά κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες.