Ανόρθωση μετώπου: σβήστε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σας!

ανόρθωση μετώπου 1

Οι εκφράσεις του προσώπου είναι αναπόσπαστο μέρος της επικοινωνίας μας με τους άλλους ανθρώπους. Η χαρά, το γέλιο, η έκπληξη, ο θυμός και άλλα συναισθήματα εκφράζονται κατά κύριο λόγο στο πρόσωπό μας. Οι συσπάσεις όμως που κάνουν οι μύες προκειμένου να εκτελέσουν τις εκφράσεις αυτών των συναισθημάτων προκαλούν ρυτίδες (άλλες λεπτότερες και άλλες βαθύτερες)  που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει λιγότερο νεανικό και λαμπερό. Η ανόρθωση μετώπου μπορεί να διορθώσει την εικόνα του προσώπου και να χαρίσει και πάλι τη νεανική του όψη. Από τους πιο αποτελεσματικούς και ανώδυνους τρόπους για να επιτευχθεί αυτό είναι το βότοχ.

 

Το Botox χρησιμοποιεί την αλλαντική τοξίνη τύπου Α για να παραλύσει προσωρινά τον ή τους μύες του προσώπου στο μέτωπο κάτω από τις ρυτίδες έκφρασης ώστε να περιοριστεί η σύσπασή τους. Η διάρκεια της θεραπείας είναι μικρή, περίπου 15 λεπτά και στην διάρκειά της ο πλαστικός χειρουργός εγχύει το υλικό σε συγκεκριμένα σημεία του μετώπου.

ανόρθωση μετώπου 3

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου

Το βοτοχπροσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιστροφή των σημαδιών του χρόνου αλλά και των εκφράσεων στο πρόσωπό μας, για αυτό και αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες της πλαστικής χειρουργικής. Ως μέθοδος προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι:

  • Ανώδυνη διαδικασία
  • Αναίμακτη τεχνική
  • Δεν χρειάζεται αναισθησία
  • Δεν χρειάζεται νοσηλεία
  • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
  • Άμεσα ορατά αποτελέσματα
  • Δυνατότητα αντιστροφής σε περίπτωση μη ικανοποιητικού αποτελέσματος
  • Τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου 4 με 6 μήνες.

 

Ενδεχόμενο οίδημα και μώλωπες μετά την εφαρμογή είναι αναμενόμενο και υποχωρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ καλύπτεται εύκολα με make-up. Καλό είναι να αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και τη γυμναστική για κάποιες μέρες μετά την εφαρμογή. Το βοτοχαντενδείκνυται σε εγκύους, θηλάζουσες και σε άτομα με μυασθένειες και αυτοάνοσα νοσήματα.

ανόρθωση μετώπου 2

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την ανόρθωση μετώπου, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.