Σύσφιξη Δέρματος με FREEZE (MP)2

Ραδιοσυχνότητες

Με τις ραδιοσυχνότητες FREEZE Venus (MP)2 αποκτάτε τις τέλειες αναλογίες καθώς αντιμετωπίζονται άμεσα και ανώδυνα η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

FREEZE Venus (MP)2 – Multi Polar Magnetic Pulses

Το FREEZE Venus (MP)2 αποτελεί τη νέα και πιο προηγμένη τεχνολογία στον τομέα των ραδιοσυχνοτήτων, διότι πρόκειται για σύστημα πολυπολικής ραδιοσυχνότητας σε συνδυασμό με μαγνητικό πεδίο.

(MP)2 σημαίνει Multi Polar Magnetic Pulses και η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι εκπέμπει ταυτόχρονα ραδιοσυχνότητες και μαγνητικούς παλμούς με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα πυκνό ενεργειακό πεδίο που διεισδύει στα διάφορα στρώματα του δέρματος και στον λιπώδη ιστό.

Περιοχές όπου εφαρμόζονται οι ραδιοσυχνότητες με τη μέθοδο FREEZE Venus (MP)2

Εφαρμόζονται σε πολλά σημεία του σώματος και του προσώπου και επιπλέον βελτιώνουν τον τόνο, την υφή και την εμφάνιση του δέρματος.

Η μέθοδος είναι ιδανική και για το πρόσωπο. Ειδικότερα εφαρμόζεται στην περιοχή του μετώπου, γύρω από τα μάτια, στα μάγουλα και στο στόμα, στο περίγραμμα της κάτω γνάθου και στο διπλοσάγονο.

Αποτελεί μια μη χειρουργική λύση για την χαλάρωση του λαιμού και τελευταία για την ανόρθωση του στήθους, όταν εφαρμοσθεί στην περιοχή του ντεκολτέ.

Στους βραχίονες το δέρμα φαίνεται πιο σφιχτό και πιο λείο, καθώς μειώνεται και η περίμετρός τους.

Οι θεραπείες στην περιοχή της κοιλιάς και των χειρολαβών του έρωτα έχουν σαν αποτέλεσμα τη θεαματική μείωση πόντων.

Στους γλουτούς και στους μηρούς ταυτόχρονα με τη σύσφιξη επιτυγχάνεται και θεραπεία της κυτταρίτιδας.

Τρόπος δράσης του FREEZE Venus (MP)2

Η συνέργεια μεταξύ παλμικού μαγνητικού πεδίου και ραδιοσυχνοτήτων αυξάνει σημαντικά την παραγωγή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης με δύο ξεχωριστούς μηχανισμούς. Με την αγγειογένεση βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και επιτυγχάνεται μεγαλύτερη παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στο δέρμα. Με την παραγωγή δε θερμότητας από τις ραδιοσυχνότητες, προκαλείται συρρίκνωση των ινών του κολλαγόνου και λιπόλυση.