Αντιμετωπίστε τις ραγάδες και βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση

ραγάδες 3

Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις ραγάδες σε διάφορα σημεία του σώματός τους, τα καλοκαιρινά μπάνια  αποτελούν πηγή ανασφάλειας. Ωστόσο, η πλαστική χειρουργική διαθέτει μη επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση των ραγάδων, τις οποίες μπορούν να κάνουν όσοι επιθυμούν ένα αψεγάδιαστο σώμα για την παραλία, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

 

Οι ραγάδες είναι οριζόντιες ή κάθετες γραμμές που εμφανίζονται στο σώμα και μπορεί να έχουν κόκκινο (όταν είναι πρόσφατες)  ή άσπρο χρώμα (όταν είναι παλαιότερες). Η απότομη αύξηση βάρους, η απότομη αύξηση του ύψους, η εγκυμοσύνη αλλά και διάφορες ορμονικές διαταραχές είναι πολλές φορές οι παράγοντες εκείνοι που συμβάλλουν στην εμφάνιση των ραγάδων.

ραγάδες

Dermapen 4

Το Dermapen 4 είναι μια προηγμένη θεραπεία microneedling που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των ραγάδων. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει τη χρήση μιας φορητής συσκευής με μικροσκοπικές βελόνες για τη δημιουργία ελεγχόμενων μικροτραυματισμών στην επιφάνεια του δέρματος με αποτέλεσμα την βαθύτερη διείσδυση υλικών όπως αυξητικών παραγόντων, συμπλέγματος υαλουρονικών και βιταμινών που είναι απαραίτητα για την ανάπλαση του δέρματος. Επιπλέον οι μικροτραυματισμοί διεγείρουν τη φυσική θεραπευτική αντίδραση του σώματος, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ως αποτέλεσμα, η υφή και ο τόνος του δέρματος βελτιώνονται και η εμφάνιση των ραγάδων μειώνεται.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Dermapen 4 είναι η ευελιξία του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως:

  • η κοιλιά,
  • οι μηροί,
  • οι γλουτοί και
  • οι βραχίονες.

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές που προκαλούν ανησυχία. Επιπλέον, το Dermapen 4 είναι ανώδυνο και χωρίς ανάγκη ανάρρωσης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε λίγες μόλις εβδομάδες, ωστόσο μπορεί να απαιτείται μια σειρά συνεδριών για βέλτιστα αποτελέσματα.

Ιδανικοί υποψήφιοι για το Dermapen 4 είναι άτομα με ήπιες έως μέτριες ραγάδες που αναζητούν μια μη επεμβατική θεραπευτική επιλογή. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα άτομα με σοβαρές ραγάδες μπορεί να χρειάζονται συνδυασμό θεραπειών για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Μεσοθεραπεία με PRP

Είναι μια δημοφιλής  μεσοθεραπεία με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP). Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει την έγχυση του PRP στις περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις ραγάδες.

Το PRP, που προέρχεται από το αίμα του ίδιου του ασθενούς, περιέχει αυξητικούς παράγοντες που ενισχύουν τη διαδικασία επούλωσης και επιταχύνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η μεσοθεραπεία με PRP είναι κατάλληλη για άτομα με διαφορετικούς τύπους δέρματος και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος. Η θεραπεία συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, στη μείωση της εμφάνισης ραγάδων και στην προώθηση της συνολικής αναζωογόνησης του δέρματος.

Ιδανικοί υποψήφιοι για μεσοθεραπεία με PRP είναι όσοι έχουν ήπιες έως μέτριες ραγάδες και αναζητούν μια μη επεμβατική θεραπευτική επιλογή. 4-8 θεραπείες σε διάστημα 6-8 εβδομάδων (ανάλογα με την περίπτωση) είναι αρκετές για να μειώσουν ή και να εξαφανίσουν τις ραγάδες από κάθε σημείο του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ενώ η θεραπεία συνεχίζει να δρα και ολοκληρώνεται μετά από 12 μήνες.

 

Συνδυαστικές θεραπείες

Ενισχυτικά και σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος στη μάχη κατά των ραγάδων. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί ελεγχόμενη θερμική ενέργεια για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και τη σύσφιξη του δέρματος. Όταν συνδυάζεται με άλλη θεραπεία, όπως microneedling ή PRP, τα αποτελέσματα στη μείωση των ραγάδων μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικά.

Η ενέργεια που υπάρχει στο δέρμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες διεισδύει βαθιά στο χόριο, προκαλώντας αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου και σύσφιξη του δέρματος. Αυτή η συνδυαστική προσέγγιση μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την εμφάνιση των ραγάδων, να βελτιώσει την υφή του δέρματος και να προωθήσει μια πιο νεανική εμφάνιση με αυτοπεποίθηση.

ραγάδες 2

Αυτές οι μη επεμβατικές θεραπείες προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις για τη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων και την επίτευξη ενός αψεγάδιαστου σώματος για την παραλία. Το Dermapen 4, η μεσοθεραπεία με PRP αλλά και η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα με τις ραγάδες σε διάφορες περιοχές του σώματος.

 

Κλείστε το ραντεβού σας με έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό, μπορείτε να καθορίσετε το καταλληλότερο σχέδιο θεραπείας με βάση τις δικές σας ανάγκες και να επιτύχετε πιο λείο και ομοιόμορφο δέρμα εγκαίρως για το καλοκαίρι. Βγείτε στην παραλία με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και απολαύστε κάθε στιγμή κάτω από τον ήλιο!

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την αντιμετώπιση των ραγάδων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.