Freeze Venus (MP)2 : Αποκτήστε bikini body με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων

Freeze Venus (MP)2 2

Η προετοιμασία για την καλοκαιρινή σεζόν συχνά σημαίνει την έναρξη των αναζητήσεων για γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για να αποκτήσουν, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες, ένα όμορφο σώμα έτοιμο για την παραλία. Για όσους επιθυμούν σύσφιξη του δέρματος, μείωση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας, το Freeze Venus (MP)2 – Multi Polar Magnetic Pulses θα μπορούσε να είναι η απάντηση.

Πώς λειτουργεί η Freeze Venus (MP)2

Η θεραπεία Freeze Venus (MP)2 συνδυάζει τη δύναμη των τεχνολογιών Multi Polar Radio Frequency (RF) και Pulsed Electro Magnetic Fields (PEMF) για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και την σμίλευση του σώματος. Χρησιμοποιώντας αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες, η διαδικασία προάγει την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και την παραγωγή κολλαγόνου, οδηγώντας σε βελτίωση της  ελαστικότητας του δέρματος,  μείωση των τοπικών εναποθέσεων λίπους και της κυτταρίτιδας.

 

Η διαδικασία ξεκινά με την εφαρμογή ενός gel στην υπό θεραπεία περιοχή. Στη συνέχεια, η συσκευή Venus (MP)2 γλιστρά απαλά πάνω στο δέρμα, εκπέμποντας ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και μαγνητικούς παλμούς που διεισδύουν βαθιά στον ιστό. Η ενέργεια αυτή συρρικνώνει τα λιπώδη κύτταρα μειώνοντας τα λιπίδια που βρίσκονται μέσα τους και προάγει την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Κατάλληλος υποψήφιος για το Freeze Venus (MP)2 είναι ο άνδρας ή η γυναίκα που βρίσκεται σχετικά κοντά στο ιδανικό βάρος και επιθυμεί την αναίμακτη σμίλευση του σώματος. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η θεραπεία δεν υποκαθιστά έναν υγιεινό τρόπο ζωής και δεν μπορεί να χρησιμοποιείθεί  ως λύση απώλειας βάρους για άτομα που είναι σημαντικά υπέρβαρα ή παχύσαρκα.

Freeze Venus (MP)2

Τα πλεονεκτήματα της Freeze Venus (MP)2

Η ευελιξία της συγκεκριμένης θεραπείας επιτρέπει την εφαρμογή της σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως:

  • η κοιλιά,
  • οι μηροί
  • οι γλουτοί
  • οι βραχίονες
  • τα πλαϊνά της μέσης.

Αυτό το καθιστά μια αποτελεσματική επιλογή για άτομα που επιθυμούν να στοχεύσουν συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές και να επιτύχουν σύσφιξη του δέρματος και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος.

 

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της θεραπείας με Freeze Venus (MP)2 είναι ότι πρόκειται για μια μη επεμβατική διαδικασία, που σημαίνει ότι δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση. Είναι ανώδυνη, δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και αποχής από τις καθημερινές δραστηριότητες. Ορισμένα άτομα ενδέχεται να παρουσιάσουν ήπια ερυθρότητα ή θερμότητα στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία αμέσως μετά τη διαδικασία, αλλά αυτό συνήθως υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.

 

Παρενέργειες και αντενδείξεις

Τα αποτελέσματα της θεραπείας μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή και απαιτούνται πολλαπλές συνεδρίες για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων. Επιπλέον, ενώ το Freeze Venus (MP)2 θεωρείται γενικά ασφαλές, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις για ορισμένα άτομα, όπως για παράδειγμα για άτομα με μεταλλικά εμφυτεύματα, βηματοδότες ή ιστορικό ορισμένων παθήσεων. Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό που μπορεί να αξιολογήσει εάν μπορείτε να εφαρμόσετε τη συγκεκριμένη θεραπεία και να λύσει τυχόν ανησυχίες ή ερωτήσεις σας.

 

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η επιθυμία για ένα όμορφο σώμα έτοιμο για την παραλία γίνεται όλο και πιο έντονη. Η Freeze Venus (MP)2 προσφέρει μια μη επεμβατική λύση που πετυχαίνει  ένα πιο σμιλευμένο και καλλίγραμμο σώμα. Επιλέξτε τη και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς μια σίγουρη και εντυπωσιακή εμφάνιση το καλοκαίρι.

Freeze Venus (MP)2 3

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την θεραπεία με ραδιοσυχνότητες και ειδικότερα με την συσκευή Freeze Venus (MP)2, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού για μια συμβουλευτική συνεδρία.