Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λιποαναρρόφηση με Vaser

λιποαναρρόφηση με Vaser

Ένα καλίγραμμο και σμιλευμένο σώμα αποτελεί διακαή πόθο για πολλές γυναίκες και άνδρες. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί πραγματικότητα για πολλούς και παρά τις συνεχείς δίαιτες και τις ατελείωτες ώρες γυμναστικής, το λίπος εξακολουθεί και παραμένει σε διάφορα σημεία του σώματος. Ανάλογα με τον τύπο σώματος, το λίπος αποθηκεύεται σε διαφορετικές περιοχές και πολλές φορές μοιάζει αντιαισθητικό. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει η λιποαναρρόφηση με Vaser. Πρόκειται για την σύγχρονη και εξελιγμένη μορφή της λιποαναρρόφησης  που πετυχαίνει απώλεια του λίπους από τα σημεία συγκέντρωσής του και ταυτόχρονη σμίλευση του σώματος.

 

Η διαδικασία

Η λιποαναρρόφηση με Vaser πραγματοποιείται με τοπική ή γενική αναισθησία (ανάλογα με το πλήθος των περιοχών εφαρμογής). Χρησιμοποιώντας τη συσκευή υπερήχων η περιοχή θερμαίνεται, το λίπος λιώνει και στη συνέχεια αποβάλλεται σε υγρή μορφή μέσα από μικρές κάνουλες. Παράλληλα μπορεί να γίνει και λιπομεταφορά ώστε το λίπος να χρησιμοποιηθεί σε άλλες περιοχές του σώματος που χρειάζονται ενίσχυση.

 

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης με Vaser είναι άμεσα ορατά μετά το τέλος της διαδικασίας ενώ συνεχίζουν και ολοκληρώνονται μετά το πέρας 6 μηνών. Όσο το άτομο διατηρεί ένα σταθερό σωματικό βάρος, τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης είναι μόνιμα. Ακόμα όμως στην περίπτωση που το άτομο αυξήσει το σωματικό του βάρος, το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα στο σώμα και όχι σε συγκεκριμένες περιοχές.

λιποαναρρόφηση με Vaser 3

Τα πλεονεκτήματα

Η λιποαναρρόφηση με Vaser αποτελεί την πλέον σύγχρονη μορφή λιποαναρρόφησης καθώς χρησιμοποιεί μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα ως μέθοδος και ως διαδικασία. Πιο αναλυτικά, αυτά που ξεχωρίζουν τη Vaser λιποαναρρόφηση από τις υπόλοιπες μορφές είναι ότι:

  • Είναι ελάχιστα επεμβατική, καθώς χρησιμοποιεί μικρές κάνουλες για να αναρροφήσει το λίπος και έτσι δεν μένουν σημάδια
  • Προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες ή δύσκολες περιοχές (πχ βραχίονες)
  • Πετυχαίνει γράμμωση αλλά και σμίλευση του σώματος
  • Βελτιώνει την κυτταρίτιδα
  • Γίνεται με τοπική αναισθησία όταν αφορά μια περιοχή του σώματος
  • Προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα εφόσον το άτομο διατηρήσει σταθερό σωματικό βάρος. Ακόμα όμως και αν αυξηθεί το βάρος, το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα στο σώμα.

 

Οι περιοχές εφαρμογής

Η λιποαναρρόφηση με Vaser προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε περιοχές του σώματος όπου άλλες μέθοδοι απώλειας λίπους αδυνατούσαν ή ήταν δύσκολο να εφαρμοστούν. Έτσι, η λιποαναρρόφηση Vaser μπορεί να εφαρμοστεί σε:

 

Σε ποιους απευθύνεται

Η λιποαναρρόφηση Vaser αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το επίμονο τοπικό λίπος σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Πιο συγκεκριμένα  όμως, απευθύνεται σε υγιή ενήλικα άτομα που αναζητούν ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους απώλειας του τοπικού πάχους. Η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί μέθοδο απώλειας βάρους και ο υγιεινός τρόπος ζωής με σωστή διατροφή και τακτική άσκηση εξακολουθεί να είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της καλής υγείας και του φυσιολογικού σωματικού βάρους.

 

Μετά την διαδικασία της λιποαναρρόφησης οι ασθενείς επιστρέφουν σε ήπιες δραστηριότητες μετά από 2-3 ημέρες. Σε ότι αφορά την εργασία οι ασθενείς επιστρέφουν σε δουλειά γραφείου μετά από 2-3 ημέρες ενώ εάν η εργασία απαιτεί πιο έντονη δραστηριότητα η επιστροφή υπολογίζεται σε περίπου 5-7 ημέρες. 3-4 εβδομάδες μετά τη διαδικασία οι ασθενείς μπορούν να αθληθούν ενώ ένα μήνα μετά θα έχουν επανέλθει πλήρως.

λιποαναρρόφηση με Vaser 2

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τη λιποαναρρόφηση Vaser επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.