Πλήρης οδηγός για τα fillers χειλιών

fillers χειλιών 3

Τα καλοσχηματισμένα χείλη ενισχύουν τη θηλυκότητα και αναδεικνύουν την ομορφιά του προσώπου. Τα διάφορα προϊόντα μακιγιάζ δεν επαρκούν για να κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και νεανικά, γι αυτό και πολλές γυναίκες αναζητούν λύση στην πλαστική χειρουργική. Τα fillers χειλιών μπορούν να αυξήσουν τον όγκο των χειλιών που μπορεί να έχει χαθεί λόγω ηλικίας ή λόγω του φυσικού σχήματος και να διορθώσουν ατέλειες κα ασυμμετρίες. Μπορούν επίσης να εφαρμοστούν απλά για να προσφέρουν μια ανανέωση στην εικόνα του προσώπου.

 

Fillers χειλιών: η διαδικασία

Το υαλουρονικό αποτελεί  ενέσιμο υλικό, το οποίο ενίεται για να γεμίσει την περιοχή που βρίσκεται υπό θεραπεία. Η διαδικασία είναι εύκολη,  σύντομη και γίνεται στο ιατρείο, χωρίς ανάγκη νοσηλείας. Γι αυτό άλλωστε ανήκει στην κατηγορία των «lunch time treatments». Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται σημαντικός  χρόνος ούτε για την ίδια τη διαδικασία ούτε για την ανάρρωση από αυτή. Μετά την εφαρμογή της αναισθησίας και με τη βοήθεια πολύ λεπτής βελόνας ή κάνουλας,  ο πλαστικός χειρουργός εμφυτεύει το υαλουρονικό οξύ διορθώνοντας τον όγκο, το σχήμα και οποιαδήποτε δυσμορφία των χειλιών. Μπορεί να υπάρξουν ερεθισμοί στην περιοχή της έγχυσης, αυτοί διαρκούν ελάχιστα και μπορούν να καλυφθούν εύκολα με κάποιο make-up.

fillers χειλιών 1

Fillers χειλιών: τα πλεονεκτήματα

Τα fillers χειλιών είναι μια δημοφιλής θεραπεία καθώς μπορεί να προσφέρει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα χωρίς καμία ταλαιπωρία του ασθενούς. Τα σημαντικότερα από αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 • Αναπλήρωση του χαμένου όγκου των χειλιών
 • Ενυδάτωση των χειλιών
 • Λείανση των ρυτίδων
 • Δεν αλλοιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου
 • Είναι αποτελεσματική
 • Είναι ανώδυνη
 • Είναι απλή και γρήγορη διαδικασία
 • Δεν χρειάζεται αναισθησία
 • Τα αποτελέσματα διαρκούν για 6 μήνες έως και ένα χρόνο
 • Σε περίπτωση που η ασθενής δεν είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να διορθωθεί και να αναστραφεί με την έγχυση ειδικού ενζύμου.
 • Δεν χρειάζεται χρόνος για ανάρρωση και η ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές της δραστηριότητες.

 

Fillers χειλιών: τι πρέπει να γνωρίζετε

Πριν τη διαδικασία καλό είναι να αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ για τουλάχιστον 3-4 ημέρες και να διακόψετε τη λήψη αντιπηκτικών σκευασμάτων (εκτός αν συντρέχει ιατρικός λόγος). Μετά τη διαδικασία των fillers χειλιών αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ για 24 ώρες, όπως επίσης και την έντονη σωματική άσκηση αλλά και την έκθεση στον ήλιο για όσο διάστημα υπάρχουν μελανιές (εάν υπάρχουν). Επίσης, αποφύγετε τις έντονες εκφράσεις του προσώπου αλλά και το μασάζ στα χείλη.

fillers χειλιών 2

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τα fillers χειλιών, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.