Οι κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα τον χειμώνα

Οι κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες για πρόσωπο & σώμα τον χειμώνα winter

Ο χειμώνας αποτελεί την ιδανική εποχή για όλες εκείνες τις αισθητικές επεμβάσεις που σκέφτεστε να κάνετε αλλά ανησυχείτε για τις πιθανές βλαβερές συνέπειες του ήλιου και των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού αλλά και τα ενδεχόμενα σημάδια που μπορεί να αφήσουν και να είναι ορατά για κάποιο διάστημα. Το θετικό στοιχείο όμως είναι ότι η πλαστική χειρουργική μπορεί να διορθώσει ατέλειες τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα με μη επεμβατικές θεραπείες που προσφέρουν άριστα αποτελέσματα χωρίς σημάδια. Επίσης, τον χειμώνα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και των ρούχων που φοράμε, μπορούμε να προστατεύσουμε καλύτερα τα αποτελέσματα των θεραπειών μέχρι αυτά να ολοκληρωθούν. Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που μπορείτε να κάνετε τον χειμώνα;

 

Fillers

Τα fillers είναι από τις πιο γνωστές και πιο δημοφιλείς διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής και έχει ως στόχο να εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης αλλά και τις γραμμές στο πρόσωπο. Είναι μια μη – επεμβατική, ενέσιμη θεραπεία  που προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα.

 

Νήματα Cog και Mesothreads

Τα  νήματα Cog και Mesothreadsμπορούν να εφαρμοστούν στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα και στοχεύουν στην παραγωγή νέου κολλαγόνου και τη διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος.

Τα νήματα Cog αποτελούνται συνήθως από πολυδιοξανόνη (PDO), poly-Llactidacid (PLLA) ή πολυκαπρολακτόνη (PCL).Τα νήματα PLLAκαι PCLέχουν πολύ μεγαλύτερο χρόνο απορρόφησης και το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο από δύο χρόνια. Εφαρμόζονται στο πρόσωπο και στο λαιμό προκειμένου να:

 • Διορθώσουν τη χαλάρωση του προσώπου
 • Ανορθώσουν τον λαιμό
 • Ανορθώσουν τα φρύδια
 • Ανορθώσουν τα ζυγωματικά
 • Βελτιώσουν το οβάλ του προσώπου
 • Βελτιώσουν τις ρινοπαρειακές πτυχές
 • Ανασηκώσουν το ακρορίνιο σε μια πεσμένη μύτη

Τα νήματαMesothreadsαποτελούνται από πολυδιοξανόνηPDO. Η πολυδιοξανόνη θεωρείται  από τα πιο ασφαλή υλικά. Ο πλαστικός χειρουργός τοποθετεί τα νήματα επιφανειακά μέσα στο δέρμα  με τέτοιο τρόπο που ουσιαστικά δημιουργεί ένα υποστηρικτικό πλέγμα το οποίο ανασηκώνει και διατηρεί το δέρμα στην φυσιολογική του θέση. Ταυτόχρονα  αρχίζει η παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα την σύσφιξη και τη βελτίωση  της  επιδερμίδας.

 

Οι κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες για πρόσωπο & σώμα τον χειμώνα woman winter

Μικροβελονισμός με το Dermapen 4

Το Dermapen 4 προσφέρει γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα. Στόχο έχει να ενεργοποιήσει  τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης και  να διεγείρει την παραγωγή  κολλαγόνου. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και στο σώμα για την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, της ήπιας χαλάρωσης, των διεσταλμένων πόρων, των ουλών ακμής, της υπερμελάγχρωσης και των ραγάδων.

Σύσφιξη του δέρματος με συσκευή ραδιοσυχνοτήτων RFVenusFreeze

Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων, που διοχετεύονται κάτω από το δέρμα,στοχεύει στην σύσφιξη του δέρματος και την λιπόλυση.Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελεί μια μη χειρουργική λιπογλυπτική η οποία ταυτόχρονα μειώνει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Η συσκευή ραδιοσυχνοτήτων RFVenusFreeze μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και στο σώμα.

 

Ρινοπλαστική με υαλουρονικό

Η ρινοπλαστική αποτελεί πλέον μια θεραπεία που μπορεί να γίνει χωρίς επέμβαση  με υαλουρονικό. Πρόκειται για μια θεαματική διαδικασία που δίνει λύση στις διάφορες δυσμορφίες της ράχης της μύτης αναίμακτα και ανώδυνα. Η πλαστική της μύτης με τη χρήση υαλουρονικού μπορεί να διορθώσει το περίγραμμα της μύτης και να χαρίσει έτσι ένα πιο αρμονικό προφίλ.

 

Sculptra

Το Sculptraείναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο. Περιλαμβάνει ένα ενέσιμο υλικό, το πολυ-L-γαλακτικό οξύ, το οποίο διεγείρει με φυσικό τρόπο τα κύτταρα του δέρματος ώστε να παράγουν κολλαγόνο. Ενώ οι υπόλοιπες ενέσιμες θεραπείες αντιμετωπίζουν μόνο τις ρυτίδες και τις γραμμές, το Sculptraαποκαθιστά και  την απώλεια όγκου που υπάρχει στο πρόσωπο (για οποιοδήποτε λόγο). Το Sculptraενίεται στο δέρμα και σε περιοχές που παρουσιάζουν έλλειψη λίπους ή/και όγκου. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μια φρέσκια, νεανική, πιο σφριγηλή όψη, ενώ τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Αυξητική – πλαστική χειλιών

Στόχος της αυξητικής χειλιών δεν είναι απαραίτητα να τα μεγαλώσει αλλά περισσότερο να διορθώσει το μέγεθος, το σχήμα και να τους δώσει αρμονικές αναλογίες. Σε συνεννόηση με τον ασθενή και με βάση τους κανόνες για τις ιδανικές αναλογίες στο πρόσωπο, ο πλαστικός χειρουργός αποφασίζει το ποσοστό της αύξησης των χειλιών ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και αρμονικό, αποφεύγοντας οποιαδήποτε υπερβολή.

Η αυξητική των χειλιών χωρίς νυστέρι μπορεί να γίνει με συγκεκριμένα υαλουρονικά τα οποία είναι κατάλληλα για τα χείλη.

Οι κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες για πρόσωπο & σώμα τον χειμώνα προσωπο

Αύξηση ζυγωματικών με Υαλουρονικό οξύ

Η αύξηση των ζυγωματικών με υαλουρονικό οξύ πραγματοποιείται με ενέσιμη θεραπεία. Το υαλουρονικό είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται για το γέμισμα των ρυτίδων αλλά πιο παχύρευστο και εύπλαστο ώστε το τελικό αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο και να είναι φυσικό. Η έγχυση του υαλουρονικού γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία στο περιόστεο των ζυγωματικών με τη χρήση μιας μικρής βελόνας και  στη συνέχεια με μικροκάνουλα για να δημιουργηθεί το topmodelcontourώστε να τονισθούν τα ζυγωματικά.

 

Ανόρθωση γλουτών με Υαλουρονικό ή Sculptra

Η ανόρθωση γλουτών πλέον γίνεται και αναίμακτα με την έγχυση Υαλουρονικού οξέοςή Πολυγαλακτικού οξέος-Sculptra. Η διαδικασία είναι αναίμακτη, μη-επεμβατική και εφαρμόζεται προκειμένου να δώσει στους γλουτούς σχήμα και όγκο. Το υαλουρονικό ή το Sculptraμπορεί να τοποθετηθεί:

 • Στο πάνω μέρος των γλουτών
 • Στα κεντρικά
 • Στα πλάγια
 • Στο κάτω μέρος

Τα αποτελέσματα της ενέσιμης θεραπείας ανόρθωσης γλουτών διαρκούν περίπου 2-3 χρόνια, ανάλογα με την περίπτωση.

 

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η Μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο μέσω μικρών ενέσεων που γίνονται στο μεσόδερμα, το οποίο είναι «υπεύθυνο» για την υφή και το πάχος του δέρματος. Εφαρμόζεται για:

 • Την αντιμετώπιση των ρυτίδων
 • Την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος
 • Τη σύσφιξη του δέρματος
 • Την ενυδάτωση του δέρματος

Η Μεσοθεραπεία όμως μπορεί να εφαρμοστεί και στο σώμα προκειμένου να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και το τοπικό πάχος.

Η Μεσοθεραπεία μπορεί να είναι είτε αυτόλογη, είτε ετερόλογη. Η αυτόλογη Μεσοθεραπεία γίνεται μέσω της έγχυσης αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματός μας. Η ετερόλογη Μεσοθεραπεία γίνεται με έγχυση υαλουρονικού οξέος ή μίγματος υαλουρονικού, βιταμινών και αμινοξέων. Σε κάθε περίπτωση, τα συστατικά εισέρχονται στο δέρμα μέσω μικροενέσεων και το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό, πιο λαμπερό, πιο υγιές και γεμάτο ζωντάνια.

 

Bodycontouring

Το bodycontouringείναιημέθοδος αφαίρεσης του περιττού λίπους χωρίς όμως χειρουργείο. Περιλαμβάνει διαδικασίες και τεχνικές που στόχο έχουν να απομακρύνουν το επίμονο λίπος από διάφορες περιοχές του σώματος βελτιώνοντας την εικόνα τους. Οι τεχνικές του bodycontouring απευθύνονται περισσότερο σε άτομα που είναι κοντά στο ιδανικό τους βάρος και αντιμετωπίζουν επίμονο τοπικό πάχος παρά τις δίαιτες και τη γυμναστική και όχι σε υπέρβαρα άτομα που θέλουν να αποβάλλουν τα περιττά κιλά.

Οι τεχνικές του bodycontouring

 • Κρυολιπόλυση, τεχνική που χρησιμοποιεί πολύ χαμηλές θερμοκρασίες προκειμένου να παγώσει και να καταστρέψει τα λιποκύτταρα.
 • Λιπόλυση με laser, η οποία στοχεύει τα λιποκύτταρα χρησιμοποιώντας laser και θερμότητα.
 • Λιπόλυση με ραδιοσυχνότητες, η οποία με ελεγχόμενη θερμότητα και τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων καταστρέφει τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την αποθήκευση του λίπους.
 • Λιπόλυση με ενέσεις, μια θεραπεία που στοχεύει τα λιποκύτταρα με εγχύσεις δεοξυχολικού οξέος.

 

Οι κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες για πρόσωπο & σώμα τον χειμώνα professional

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τις μη επεμβατικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που μπορείτε να κάνετε τον χειμώνα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.