Πλαστική επέμβαση για την αντιμετώπιση χειρουργικών τραυμάτων

Πλαστική επέμβαση για την αντιμετώπιση χειρουργικών τραυμάτων glove

Ως τραύμα ορίζεται οποιαδήποτε λύση της συνέχειας του δέρματος και μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα ατυχήματος, νόσου ή ακόμα και προηγούμενης χειρουργικής επέμβασης. Όποια και αν είναι η αιτία που δημιούργησε το τραύμα, η πλαστική χειρουργική μπορεί να επανορθώσει (στο μέτρο του δυνατού) το τραύμα ώστε να μην ταλαιπωρεί περαιτέρω τον ασθενή.

Τα χειρουργικά τραύματα αν δεν επουλωθούν σωστά, μπορούν να αφήσουν σημάδια στο σώμα του ασθενούς. Τα σημάδια αυτά μπορεί να είναι εμφανή, γι αυτό και πολλοί είναι εκείνοι οι ασθενείς που αναζητούν τρόπους να απαλλαγούν από αυτά. Η πλαστική επέμβαση είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για την αντιμετώπιση των χειρουργικών τραυμάτων. Οι ουλές χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με την εμφάνιση και τα συμπτώματά τους. Οι συχνότερες ουλές είναι οι επίπεδες οι οποίες εξαφανίζονται όσο προχωρά η διαδικασία της επούλωσης και στο αρχικό τους στάδιο είναι κόκκινες ή σκούρες και ελαφρώς προεξέχουσες. Οι ουλές χηλοειδή έχουν ακανόνιστο σχήμα, είναι επώδυνες και προκαλούν κνησμό ενώ τείνουν να αναπτύσσονται και πέρα από το τραύμα. Οι υπερτροφικές ουλές εμφανίζουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τα χηλοειδή με τη διαφορά ότι μπορεί να υποχωρήσουν όσο προχωρά η επούλωση.

Πλαστική επέμβαση για την αντιμετώπιση χειρουργικών τραυμάτων surgery

Πλαστική επέμβαση για την αντιμετώπιση χειρουργικών τραυμάτων

Ενώ τα χειρουργικά τραύματα μπορούν να βελτιωθούν με ενέσιμες θεραπείες, χημικά peeling και laser, η πλαστική επέμβαση είναι εκείνη που τα αντιμετωπίζει με μεγαλύτερο βαθμό αποτελεσματικότητας. Ειδικότερα όταν πρόκειται για ιδιαίτερα εμφανή τραύματα. Τα οφέλη της πλαστικής επέμβασης είναι πολλαπλά.
• Μειώνει ή αφαιρεί εντελώς τις ουλές
• Αντιμετωπίζει τον κνησμό (φαγούρα)
• Διευκολύνει την κίνηση στην περιοχή των ουλών
Η πλαστική επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 1 ώρα ή και λιγότερο. Είναι ανώδυνη ενώ τυχόν μώλωπες και τοπικό οίδημα είναι φυσιολογικά μετά την επέμβαση και υποχωρούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τα αποτελέσματα της επέμβασης γίνονται ορατά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Η πλαστική επέμβαση για την αντιμετώπιση των χειρουργικών τραυμάτων απευθύνεται κυρίως σε όσους είναι υγιείς, δεν εμφανίζουν δερματικές παθήσεις στην περιοχή που πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επέμβαση και έχουν εμφανή σημάδια χειρουργικών τραυμάτων. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν οριστική αντιμετώπιση των χειρουργικών τραυμάτων τους.

Πλαστική επέμβαση για την αντιμετώπιση χειρουργικών τραυμάτωνc  tools

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την πλαστική επέμβαση για την αντιμετώπιση χειρουργικών τραυμάτων επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού για μια συμβουλευτική συνεδρία.