Συνδυάστε Dermapen 4 και αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια και πείτε αντίο στις ραγάδες

Dermapen 4 και PRP 2

Οι ραγάδες είναι ένα από τα πιο κοινά αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν γυναίκες και άνδρες. Οι ραγάδες μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος ωστόσο συχνότερα εντοπίζονται στο στήθος, τους μηρούς και την κοιλιά. Η πλαστική χειρουργική με τις τελευταίες και πιο εξελιγμένες θεραπείες και πρακτικές μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που ενοχλεί ένα συντριπτικό κομμάτι του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο. Ο συνδυασμός των θεραπειών με Dermapen 4 και αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια μπορεί να κάνει θαύματα στην αντιμετώπιση των ραγάδων και να χαρίσει και πάλι ένα λείο και αψεγάδιαστο δέρμα.

 

Τι είναι οι ραγάδες; Πρόκειται για οριζόντιες ή κάθετες γραμμές στο σώμα και ανάλογα με την ηλικία τους μπορεί να έχουν κόκκινο (όταν είναι πρόσφατες)  ή άσπρο χρώμα (όταν είναι παλαιότερες). Οι παράγοντες που έχουν «ενοχοποιηθεί» για την εμφάνισή τους είναι η απότομη αύξηση βάρους, η απότομη αύξηση του ύψους, η εγκυμοσύνη αλλά και διάφορες ορμονικές διαταραχές. Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες οι ραγάδες μπορούν εύκολα να αποτελέσουν παρελθόν. Το Dermapen 4 και η ενέσιμη αυτόλογη μεσοθεραπεία προσφέρουν ποικίλα οφέλη από μόνα τους ενώ ο συνδυασμός τους επιφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Dermapen 4 και PRP 1

 

Dermapen 4

Το Dermapen 4 αποτελεί την πλέον εξελιγμένη μορφή microneedling. Πρόκειται για μια συσκευή μικροβελονισμού η οποία φέρει στο άκρο της μικροσκοπικές βελόνες. Η συσκευή κινείται στο δέρμα με κάθετα, οριζόντια και διαγώνια, προκαλώντας απόλυτα ελεγχόμενους και ασφαλείς μικροτραυματισμούς στις ανώτερες στιβάδες. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρονται τα ενεργά συστατικά (όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αμινοξέα) έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα. Επιπλέον ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία της παραγωγής κολλαγόνου που επιτρέπει στον οργανισμό να παράγει τις ουσίες που χρειάζεται προκειμένου να επουλώσει τις όποιες πληγές και να αναπλάσει το δέρμα. Η θεραπεία είναι απολύτως ανώδυνη, ενώ τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται συνεχώς ακόμα και ένα χρόνο μετά.

 

Ενέσιμη Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία χρησιμοποιεί πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια τα οποία προέρχονται από το αίμα του ασθενούς. Τα αιμοπετάλια εγχύονται σε διάφορες περιοχές του σώματος και απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες  που  εκκινούν τη διαδικασία αναγέννησης και ανάπλασης των κυττάρων. Η ενέσιμη αυτόλογη μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί:

 • στα μπράτσα
 • στα χέρια
 • στην κοιλιά
 • στους μηρούς
 • στους γλουτούς
 • στα γόνατα.

Αρχικά γίνεται λήψη μικρής ποσότητας αίματος το οποίο φυγοκεντρείται. Ο τρόπος αυτός εξασφαλίζει ότι το πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες πλάσμα απομονώνεται από τα υπόλοιπα στοιχεία του αίματος. Τα αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια στη συνέχεια εγχέονται στο δέρμα με τη βοήθεια μικρής βελόνας ή dermapen.

Η Ενέσιμη Αυτόλογη Μεσοθεραπεία :

 • είναι ανώδυνη
 • είναι απόλυτα ασφαλής
 • ακολουθεί τις φυσικές διεργασίες του οργανισμού
 • συσφίγγει το δέρμα
 • προσδίδει λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα
 • το δέρμα αποκτά πιο νεανική και υγιή όψη
 • έχει άμεσα αποτελέσματα

4-8 θεραπείες σε διάστημα 6-8 εβδομάδων (ανάλογα με την περίπτωση) είναι αρκετές για να εξαφανίσουν τις ραγάδες από κάθε σημείο του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ενώ η θεραπεία συνεχίζει να δρα και ολοκληρώνεται μετά από 12 μήνες.

 

Dermapen 4 και PRP 3

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την αντιμετώπιση των ραγάδων με συνδυασμό Dermapen 4 και αυτόλογων ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.