Υαλουρονικό οξύ για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων στα μάτια

Υαλουρονικό οξύ για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων στα μάτια girl smiling

Η περιοχή των ματιών είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Ως εκ τούτου είναι η περιοχή εκείνη που επηρεάζεται περισσότερο από τους παράγοντες που επιδρούν αρνητικά στο δέρμα, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η μόλυνση του περιβάλλοντος και άλλοι. Οι μαύροι κύκλοι είναι το αποτέλεσμα της επίδρασης όλων αυτών των παραγόντων και πολλοί είναι εκείνοι, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, που αναζητούν τρόπους να απαλλαγούν από αυτούς με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το υαλουρονικό οξύ είναι από τα πλέον φυσικά και αποτελεσματικά μέσα για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων στα μάτια.

 

Οι αιτίες δημιουργίας των μαύρων κύκλων

Η εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων:

  • Η κληρονομικότητα
  • Το ευαίσθητο ή λεπτό δέρμα εκ γενετής στην περιοχή κάτω από τα μάτια
  • Η κακή κυκλοφορία του αίματος
  • Η έλλειψη ύπνου
  • Η κούραση
  • Η κακή διατροφή
  • Το κάπνισμα
  • Οι ορμονικές διαταραχές
  • Και άλλοι παράγοντες

Υαλουρονικό οξύ για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων στα μάτια eyes

Το υαλουρονικό οξύ για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων

Η διαδικασία που ακολουθείται για την έγχυση υαλουρονικού στην περιοχή όπου εμφανίζονται οι μαύροι κύκλοι περιλαμβάνει την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας και στη συνέχεια εγχύεται το υαλουρονικό στοχευμένα μέσω μιας μικρής κάνουλας.

Η διαδικασία είναι σύντομη και απόλυτα ασφαλής ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Επίσης, διαρκούν για περίπου 1-1,5 χρόνο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απόλυτα ασφαλές υλικό καθώς παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό. Ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, γαλουχίας, αλλεργίας, λήψης αντιπηκτικής αγωγής και θρομβοεμβολικών επεισοδίων.

 

Με την εφαρμογή του υαλουρονικού στην περιοχή των ματιών για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων οι ρυτίδες εξαφανίζονται. H επιδερμίδα αποκτά μια πιο σφριγηλή και νεανική όψη που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Υαλουρονικό οξύ για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων στα μάτια girl thinking

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με υαλουρονικό οξύ για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων στα μάτια επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.