«Παγώστε» τον χρόνο με το Dermapen 4!

Ο μικροβελονισμός (microneedling) εδώ και χρόνια έχει εισβάλει καθοριστικά και στην ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής, με εκπληκτικά αποτελέσματα και πληθώρα εφαρμογών. Ένα από τα τελευταία και άκρως αποτελεσματικά μέσα στις θεραπείες με μικροβελονισμό είναι και το Dermapen 4,το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές του σώματος και να καλύψει πολλές από τις ανάγκες της επιδερμίδας.

 

Τι είναι το Dermapen 4

Το Dermapen 4αποτελεί την πλέον εξελιγμένη μορφή microneedling. Πρόκειται για μια συσκευή μικροβελονισμού η οποία φέρει στο άκρο της μικροσκοπικές βελόνες. Η συσκευή κινείται στο δέρμα με κάθετες, οριζόντιες και διαγώνιες κινήσεις, προκαλώντας απόλυτα ελεγχόμενους και ασφαλείς μικροτραυματισμούς στις ανώτερες στιβάδες. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρονται τα ενεργά συστατικά (όπως  υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αμινοξέα) έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα. Επιπλέον ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία της παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα ο ίδιος ο οργανισμός να παράγει τις πολύτιμες ουσίες που συμβάλλουν στην επούλωση και την ανάπλαση. Έτσι το Dermapen 4 καταφέρνει να αναζωογονεί το δέρμα και να χαρίζει και πάλι τη χαμένη σφριγηλότητα και νεανική υφή στην επιδερμίδα.

Dermapen 4 2

 

Τι αντιμετωπίζει το Dermapen 4

Το Dermapen 4 είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας ενάντια στα σημάδια του χρόνου καθώς δρα γρήγορα και αποτελεσματικά ενάντια σε:

 • Γήρανση
 • Φωτογήρανση
 • Χαλάρωση του δέρματος
 • Ουλές από ακμή
 • Ουλές από προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις
 • Ραγάδες
 • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • Υπερμελαγχρώσεις
 • Κηλίδες
 • Δυσχρωμίες
 • Αφυδάτωση του δέρματος
 • Διεσταλμένους πόρους

 

Οι περιοχές εφαρμογής

Το Dermapen 4 είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία η οποία μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως τα μάτια, τα χείλη, η μύτη και το ντεκολτέ. Μπορεί να εφαρμοστεί επίσης και σε όλο το σώμα.

 

Συνεδρίες και αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της θεραπείας  γίνονται άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται συνεχώς ακόμα και ένα χρόνο μετά. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα καθορίζεται από την περιοχή και τη σοβαρότητα του προβλήματος. Για παράδειγμα, οι ουλές ακμής μπορεί να χρειαστούν και 8 συνεδρίες ενώ η αντιμετώπιση των λεπτών ρυτίδων απαιτεί λιγότερες. Συνήθως οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδων.

 

Η θεραπεία είναι απολύτως ανώδυνη, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Ενδεχόμενη ερυθρότητα και αίσθημα καύσου μετά τη συνεδρία που γίνονται εύκολα ανεκτά υποχωρούν σε λίγες μόλις ώρες και καλύπτονται με make-up. Μετά τη θεραπεία αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο χωρίς αντιηλιακή προστασία ενώ συνεχίζετε κανονικά την ρουτίνα ομορφιάς σας. Για βέλτιστα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα το Dermapen 4 μπορεί να συνδυαστεί  εύκολα και με άλλες θεραπείες, όπως το PRP, η Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος, τα χημικά peelings, fillers υαλουρονικού και τα fillers.

Dermapen 4 3

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με το Dermapen 4 , επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.