Οι 5 πιο δημοφιλείς θεραπείες των stars

θεραπείες των stars 1

Οι celebrities του εσωτερικού και του εξωτερικού δίνουν πάντα μια σχεδόν αψεγάδιαστη εικόνα όχι μόνο σε επίσημες εκδηλώσεις αλλά και σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς το καταφέρνουν αυτό. Την απάντηση δίνει η πλαστική χειρουργική καθώς διαθέτει πολλές θεραπείες και επεμβάσεις που μπορούν να αλλάξουν εντελώς την γερασμένη, κουρασμένη ή άτονη εικόνα της επιδερμίδας και του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Ποιες θεραπείες όμως είναι αυτές που αγαπούν περισσότερο οι stars;

 

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η ενέσιμη αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP χρησιμοποιεί πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια τα οποία προέρχονται από το αίμα του ασθενούς. Τα αιμοπετάλια εγχύονται σε διάφορες περιοχές του προσώπου και του σώματος και απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες  που  εκκινούν τη διαδικασία αναγέννησης και ανάπλασης των κυττάρων.

Η δράση της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε προβλήματα όπως:

Ως διαδικασία είναι σύντομη,  ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής καθώς ακολουθεί τις φυσικές διεργασίες του οργανισμού και συσφίγγει το δέρμα ενώ παράλληλα του προσδίδει λάμψη, ελαστικότητα και μια πιο νεανική όψη.

θεραπείες των stars 2

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι καθαρίζει βαθιά το δέρμα, το απολεπίζει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα επιτρέποντας έτσι στα νέα κύτταρα να έρθουν στην επιφάνεια. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα δείχνει πιο υγιής, πιο λαμπερή και πιο νεανική. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία ανάπλασης του δέρματος σε βάθος που χρησιμοποιείται ευρέως εναντίον των:

 • Πανάδων , κηλίδων, δυσχρωμιών του δέρματος
 • Ουλών από ακμή ή χειρουργική επέμβαση
 • Λεπτών γραμμών και ρυτίδων όπως αυτές γύρω από τα μάτια και το στόμα
 • Λιπαρότητας του δέρματος
 • Ξηρότητας της επιδερμίδας
 • Φωτογήρανσης
 • Ανομοιόμορφης μορφής του δέρματος
 • Ραγάδων

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί περίπου 30 λεπτά ενώ καλό είναι η διαδικασία να επαναλαμβάνεται κάθε 2-3 εβδομάδες για 3-4 συνεδρίες, ανάλογα με την περίπτωση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το δέρμα μένει καθαρό, απαλλαγμένο από ρύπους και ταυτόχρονα λείο, λαμπερό και υγιές χαρίζοντας μια πιο νεανική όψη.

 

Fillers χειλιών

Τα fillers χειλιών μπορούν να αυξήσουν τον όγκο των χειλιών που μπορεί να έχει χαθεί λόγω ηλικίας ή λόγω του φυσικού σχήματος και να διορθώσουν ατέλειες κα ασυμμετρίες. Μπορούν επίσης να εφαρμοστούν απλά για να προσφέρουν μια ανανέωση στην εικόνα του προσώπου.

Το υαλουρονικό αποτελεί  ενέσιμο υλικό, το οποίο ενίεται για να γεμίσει την περιοχή που βρίσκεται υπό θεραπεία. Η διαδικασία είναι εύκολη,  σύντομη και γίνεται στο ιατρείο, χωρίς ανάγκη νοσηλείας. Γι αυτό άλλωστε ανήκει στην κατηγορία των «lunch time treatments». Μετά την εφαρμογή της αναισθησίας και με τη βοήθεια πολύ λεπτής βελόνας ή κάνουλας,  ο πλαστικός χειρουργός εμφυτεύει το υαλουρονικό οξύ διορθώνοντας τον όγκο, το σχήμα και οποιαδήποτε δυσμορφία των χειλιών.

Τα fillers χειλιών είναι μια δημοφιλής θεραπεία καθώς μπορεί να προσφέρει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα χωρίς καμία ταλαιπωρία του ασθενούς

θεραπείες των stars 3

Νήματα PDO

Τα νήματα πολυδιοξανόνης PDO χρησιμοποιούνται χρόνια τώρα στη χειρουργική και θεωρούνται από τα πιο ασφαλή υλικά. Είναι βιοαπορροφήσιμα και εισάγονται στο δέρμα με την βοήθεια ατραυματικής βελόνας. Ο πλαστικός χειρουργός θα τοποθετήσει τα νήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ουσιαστικά ένα υποστηρικτικό πλέγμα το οποίο θα ανασηκώσει και θα διατηρήσει το δέρμα στην φυσιολογική του θέση. Ταυτόχρονα  αρχίζει η παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα την σύσφιξη και τη βελτίωση  της  επιδερμίδας. Η θεραπεία διαρκεί 20 με 30 λεπτά και είναι  καλά ανεκτή με την βοήθεια αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας.

Τα νήματα PDO μπορούν νε εφαρμοστούν σε διάφορα σημεία του προσώπου, όπως:

 • Στον λαιμό
 • Στο μέτωπο
 • Γύρω από το στόμα
 • Γύρω από τη μύτη
 • Στο οβάλ του προσώπου

Τα νήματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και στο σώμα, στους μηρούς, τους γλουτούς, την κοιλιά κ.α.

 

Αυξητική στήθους

Η αυξητική στήθους είναι μια επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που στόχο έχει να αυξήσει το μικρό στήθος, να το ανορθώσει αλλά και να βελτιώσει το σχήμα του. Η επέμβαση πραγματοποιείται με την τοποθέτηση στο στήθος ενθεμάτων σιλικόνης. Τα ενθέματα ποικίλλουν ανάλογα με το επιθυμητό σχήμα και μέγεθος και επιλέγονται μετά από συζήτηση και εξέταση της ασθενούς με τον πλαστικό χειρουργό.

Η αυξητική στήθους είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία και δεν επηρεάζει τη γυναίκα σε κανέναν τομέα της ζωής της. Οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία μπορούν να τεκνοποιήσουν και να θηλάσουν ενώ τα ενθέματα δεν μειώνουν τη δυνατότητα ανίχνευσης στη διάρκεια μιας μαστογραφίας. Η επέμβαση είναι ανώδυνη εφόσον πραγματοποιηθεί από έμπειρο πλαστικό χειρουργό ενώ οποιαδήποτε ενόχληση μετά το τέλος της επέμβασης μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί με τη λήψη απλών αναλγητικών φαρμάκων.

θεραπείες των stars 4

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με πιο δημοφιλείς θεραπείες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.