Λιποαναρρόφηση 360 για ένα σμιλευμένο σώμα

λιποαναρρόφηση 360 2

Ένα σμιλευμένο και καλοσχηματισμένο σώμα αποτελεί όνειρο για κάθε άνθρωπο, άνδρες και γυναίκες. Ωστόσο οι δίαιτες και η γυμναστική από μόνες τους συχνά αποτυγχάνουν να επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο σημείο αυτό είναι που επεμβαίνει η πλαστική χειρουργική και με τη λιποαναρρόφηση 360 μπορεί να χαρίσει σε άνδρες και γυναίκες το σώμα των ονείρων τους. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή διαδικασία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια πιο καλοσχηματισμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα.

 

Τι είναι η λιποαναρρόφηση 360;

Η λιποαναρρόφηση 360 είναι μια χειρουργική επέμβαση που περιλαμβάνει την αφαίρεση του περιττού λίπους από τη μέση, τους γοφούς και τους μηρούς. Η διαδικασία πραγματοποιείται με την τεχνική της λιποαναρρόφησης, η οποία περιλαμβάνει την εισαγωγή μιας μικρής, λεπτής κάνουλας σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.  Η κάνουλα χρησιμοποιείται για την αναρρόφηση των περιττών λιποκυττάρων, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται από το σώμα μέσω ενός αποστειρωμένου συστήματος σωληνώσεων.

Η λιποαναρρόφηση 360 καλύπτει ένα ευρύ φάσμα περιοχών του σώματος γύρω από τη μέση χρησιμοποιώντας μια περιμετρική τεχνική 360 μοιρών. Οι περιοχές στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η λιποαναρρόφηση 360 περιλαμβάνουν:

  • Το άνω και κάτω μέρος της κοιλιάς
  • Το άνω και κάτω μέρος των πλευρών
  • Το κατώτερο και μεσαίο τμήμα της πλάτης

Ο πλαστικός χειρουργός θα προσαρμόσει τη διαδικασία ανάλογα με τις προσδοκίες της θεραπείας και τους αισθητικούς σας στόχους. Στο ραντεβού σας ο χειρουργός θα επισημάνει τις περιοχές για θεραπεία με λιποαναρρόφηση 360 για να σας δώσει μια ιδέα για το πώς θα μπορούσατε να δείχνετε μετά τη διαδικασία.

Η λιποαναρρόφηση 360 αναφέρεται συχνά ως “πλήρης” διαδικασία λιποαναρρόφησης, επειδή στοχεύει σε πολλές περιοχές του σώματος και όχι μόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό επιτρέπει ένα πιο ολοκληρωμένο και συνεκτικό αποτέλεσμα διαμόρφωσης του σώματος.

λιποαναρρόφηση 360 3

Τα πλεονεκτήματα της λιποαναρρόφησης 360

  • Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της λιποαναρρόφησης 360 είναι ότι μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να επιτύχουν σημαντικά και μακροχρόνια αποτελέσματα με μία μόνο διαδικασία. Σε αντίθεση με τη δίαιτα και την άσκηση, που μπορεί να παράγουν μόνο περιορισμένα ή προσωρινά αποτελέσματα, η λιποαναρρόφηση 360 μπορεί να προσφέρει μια πιο μόνιμη λύση για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από το επίμονο λίπος.
  • Επιπλέον, η λιποαναρρόφηση 360 μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους του κάθε ασθενούς. Αυτό την καθιστά μια ευέλικτη και αποτελεσματική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα ατόμων.
  • Η διαδικασία εφαρμόζεται υπό γενική αναισθησία, κάτι που σημαίνει ότι είναι ανώδυνη σε όλη τη διάρκειά της.
  • Η ανάρρωση από λιποαναρρόφηση 360 διαρκεί συνήθως μερικές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν πρήξιμο, μώλωπες και δυσφορία, τα οποία είναι αναμενόμενα και υποχωρούν εντός λίγων ημερών. Ωστόσο, οι περισσότεροι ασθενείς είναι σε θέση να επιστρέψουν στις συνήθεις δραστηριότητές τους μέσα σε λίγες ημέρες έως μία εβδομάδα.

 

Η λιποαναρρόφηση 360 δεν είναι μια θεραπεία για την απώλεια βάρους. Η επέμβαση αποσκοπεί στη διαμόρφωση του περιγράμματος και τη σμίλευση της μέσης περιοχής του σώματος για τη δημιουργία μιας πιο αισθητικά ευχάριστης εμφάνισης. Οι ιδανικοί ασθενείς είναι εκείνοι που βρίσκονται στο ιδανικό σωματικό τους βάρος ή κοντά σε αυτό και έχουν υπολειπόμενους θύλακες λίπους που έχουν αποδειχθεί ανθεκτικοί τόσο στη δίαιτα όσο και στην άσκηση. Οι ασθενείς θα πρέπει να είναι μη καπνιστές και να έχουν συνολικά καλή σωματική και ψυχική υγεία χωρίς χρόνιες παθήσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την επούλωση των τραυμάτων. Οι ασθενείς θα πρέπει επίσης να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με το τι μπορεί να επιτύχει η λιποαναρρόφηση 360, και αυτό θα βελτιστοποιηθεί με μια πλήρη και διεξοδική διαβούλευση με τον χειρουργό σας, ώστε να γνωρίζετε τους κινδύνους και τις επιπλοκές της διαδικασίας.

λιποαναρρόφηση 360

Συνολικά, η λιποαναρρόφηση 360 είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή για άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν μια πιο καλοσχηματισμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα. Με τη βοήθεια ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού, οι ασθενείς μπορούν να επιτύχουν σημαντικά και μακροχρόνια αποτελέσματα σε μία μόνο διαδικασία.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την λιποαναρρόφηση 360, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.