Νήματα σώματος για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης

Νήματα σώματος woman pool

Η χαλάρωση του δέρματος μπορεί να προκύψει είτε λόγω φυσιολογικής φθοράς από το πέρασμα του χρόνου είτε μετά από εγκυμοσύνη είτε ακόμα και από καθιστική ζωή. Η πλαστική χειρουργική μπορεί να δώσει λύσεις σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν και πάλι υγιές, σφριγηλό και νεανικό δέρμα. Τα νήματα σώματος είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση της ήπιας και μέτριας χαλάρωσης.

 

Νήματα σώματος: Η διαδικασία

Τα νήματα που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στο σώμα είναι κυρίως τα PDO και τα Cog.

Τα νήματα PDO αποτελούνται από πολυδιοξανόνη η οποία είναι βιοαπορροφήσιμη και θεωρείται από τα πιο ασφαλή υλικά. Τα νήματα PDO  εισάγονται στο δέρμα με την βοήθεια ατραυματικής βελόνας, στη συνέχεια η βελόνα αφαιρείται και το νήμα μένει κάτω από το δέρμα. Τα νήματα τοποθετούνται στην επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα το οποίο θα ανασηκώσει το δέρμα διατηρώντας το παράλληλα στη φυσιολογική του θέση. Από αυτή τη διαδικασία ο οργανισμός ξεκινά και πάλι τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να βελτιώνει την όψη και τη σφριγηλότητά της. Η θεραπεία διαρκεί 20-30 λεπτά και είναι καλά ανεκτή καθώς εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα ή τοπική αναισθησία. Τα τσιμπήματα στο δέρμα είναι μεν ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή ωστόσο δεν προκαλούν ενοχλήσεις.

Τα νήματα Cog αποτελούνται επίσης από βιοαπορροφήσιμα υλικά και διαθέτουν μικρές ακίδες που τους επιτρέπουν να συγκρατούνται αποτελεσματικά στο δέρμα και στα σημεία που χρειάζονται ανόρθωση. Επιπλέον τα νήματα Gogενεργοποιούν κι αυτά την παραγωγή κολλαγόνου γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση και της υφής του δέρματος.Τα νήματα είναι προσαρτημένα σε ειδικές μικροκάνουλες που μετά την εισαγωγή τους στο δέρμα και την αφαίρεσή τους, αφήνουν το εσωτερικό νήμα στην προκαθορισμένη θέση.

Νήματα σώματος beach

 

Νήματα σώματος: τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας των νημάτων σώματος είναι ορατά μετά το τέλος της εφαρμογής αλλά ολοκληρώνονται μετά την παρέλευση περίπου 3 μηνών. Ο οργανισμός μετά την εφαρμογή ξεκινά τη διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου και αυτός ο χρόνος είναι απαραίτητος προκειμένου τα αποτελέσματα να γίνουν ορατά. Μετά την εφαρμογή ενδέχεται να εμφανιστούν μώλωπες και οίδημα, κάτι που είναι αναμενόμενο και παροδικό.

 

 

Νήματα σώματος: οι περιοχές εφαρμογής

Τα νήματα σώματος μπορούν να εφαρμοστούν σε περιοχές που χρειάζονται ανόρθωση. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

 • Το ντεκολτέ
 • Οι βραχίονες
 • Η κοιλιά
 • Οι μηροί
 • Οι γλουτοί
 • Τα γόνατα.

 

 

Νήματα σώματος: τα πλεονεκτήματα

Τα νήματα σώματος μπορούν να δώσουν στο σώμα την εικόνα και την υφή που είχε πριν από μερικά χρόνια, χωρίς κόπο. Σαν διαδικασία έχει πλεονεκτήματα όπως:

 • Είναι εύκολη
 • Είναι ανώδυνη
 • Γίνεται με τοπική αναισθησία
 • Προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα
 • Τα αποτελέσματα διαρκούν για 1 χρόνο ή και περισσότερο
 • Μπορεί να εφαρμοστεί σε πληθώρα περιοχών
 • Είναι απόλυτα ασφαλής.

Νήματα σώματος women

Τα νήματα σώματος αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την ήπια και μέτρια χαλάρωση του δέρματος με απολύτως ασφαλή υλικά και με τεχνικές που δεν τραυματίζουν τις περιοχές εφαρμογής. Ωστόσο, η εφαρμογή τους αντενδείκνυται σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, σακχαρώδους διαβήτη, αυτοάνοσων νοσημάτων, ενεργούς ακμής, ενεργού επιχείλιου ή δερματικού έρπητα, ενεργούς δερματικής πάθησης και λήψης αντιπηκτικής αγωγής.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τα νήματα σώματος, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.