Ανάπλαση του δέρματος με AQ Skin Solutions

AQ Skin Solutions 1

Οι θεραπείες αντιγήρανσης και διόρθωσης ουλών αποτελεί διαχρονικά ένα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή θέματα στη βιομηχανία ομορφιάς. Άνδρες και γυναίκες εδώ και χρόνια αναζητούν τρόπους (επεμβατικούς και μη) προκειμένου να… γυρίσουν πίσω τον χρόνο τουλάχιστον σε ότι αφορά τα σημάδια του στο πρόσωπό τους. Ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και «σακούλες» στα μάτια, θαμπή και κουρασμένη όψη είναι μερικά μόνο από τα σημάδια που αφήνει στο πρόσωπο ο χρόνος καθώς περνάει. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι τώρα υπάρχει μια νέα θεραπεία που κάνει θραύση στον τομέα της αντιγήρανσης και της ανάπλασης του δέρματος. Με τη βοήθεια των κορυφαίων προϊόντων της AQ Skin Solutions και μια συσκευή μικροβελόνων αναπλάθουμε το δέρμα και επαναφέρουμε τη χαμένη φρεσκάδα και νεανικότητα στο πρόσωπο. Και όλο αυτό με τον πιο φυσικό τρόπο.

AQ Skin Solutions 3

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία με AQ Skin Solutions

Αυτή η θεραπεία, η οποία εφαρμόζεται στο ιατρείο μας, συνδυάζει τη χρήση μιας συσκευής μικροβελόνων με τη σειρά προϊόντων της AQ Skin Solutions για την προώθηση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης και επιδιόρθωσης στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Η συσκευή μικροβελόνων χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ελεγχόμενου μικροτραυματισμού στο δέρμα, ο οποίος ενεργοποιεί την αντίδραση του οργανισμού στην επούλωση των πληγών. Αυτή η απόκριση οδηγεί στη διέγερση των ινοβλαστών και των αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι στη συνέχεια γεμίζουν τα μικροτραύματα με νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα  την αναζωογόνηση του δέρματος, την διόρθωση των ουλών, την βελτίωσης της  υφής, της σφριγηλότητας και της μελάγχρωσης του δέρματος.

Η σειρά προϊόντων AQ Skin Solutions έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες επιδιόρθωσης του δέρματος, προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου, την υγιή κυκλοφορία και την ανανέωση των κυττάρων. Ο ορός AQ Recovery Serum αποτελεί βασικό προϊόν αυτής της σειράς και χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των φυσικών διαδικασιών επιδιόρθωσης του δέρματος, προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου, την υγιή κυκλοφορία και την ανανέωση των κυττάρων.

Η ιατρική έρευνα έχει αποδείξει ότι η πατενταρισμένη τεχνολογία Growth Factor (GF) έχει την ικανότητα να αντιστρέφει τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων, να “σβήνει” ουλές και να ενισχύει τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος του οργανισμού με τη βοήθεια των αυξητικών παραγόντων. Αυτή η τεχνολογία ενσωματώνεται στη σειρά προϊόντων AQ Skin Solutions, η οποία βοηθά στην προώθηση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης και επιδιόρθωσης στα ανώτερα στρώματα του δέρματος.

 

Τα πλεονεκτήματα

Συνιστάται μια σειρά από 3-6 θεραπείες για βέλτιστα αποτελέσματα. Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και έχει ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης, γεγονός που την καθιστά δημοφιλή επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός τους χωρίς να υποβληθούν σε κάποια χειρουργική επέμβαση.

Η νέα θεραπεία αντιγήρανσης και αφαίρεσης ουλών που συνδυάζει τη χρήση συσκευής μικροβελόνων με τη σειρά προϊόντων της AQ Skin Solutions αποτελεί έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο βελτίωσης της εμφάνισης του δέρματος. Η θεραπεία διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης και επιδιόρθωσης του οργανισμού, οδηγώντας στη μείωση των ουλών και την αναζωογόνηση του δέρματος. Με τα πρόσθετα οφέλη της πατενταρισμένης τεχνολογίας αυξητικού παράγοντα, αυτή η θεραπεία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός τους.

AQ Skin Solutions 2

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την ανάπλαση του δέρματος με AQ Skin Solutions, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.