Γλυπτική προσώπου με Sculptra

Sculptra 3

Με το Sculptra μπορούμε να γυρίσουμε  πίσω το χρόνο και να αποκτήσετε ξανά ένα όμορφο και νεανικό πρόσωπο χωρίς να μπορεί να μαντέψει κάποιος ότι υποβληθήκατε σε θεραπεία. Το Sculptra είναι ένα βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο ενέσιμο υλικό που διεγείρει τα κύτταρα με φυσικό τρόπο ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου. Το Sculptra είναι το ιδανικό υλικό για να χαρίσει μια ανανεωμένη εικόνα, ένα φυσιολογικό περίγραμμα του προσώπου και ένα δέρμα χωρίς ρυτίδες και πτυχώσεις. Αντίθετα με τα fillers που αντιμετωπίζουν μόνο τις ρυτίδες, το Sculptra προχωρά πολλά βήματα περαιτέρω και αποκαθιστά την φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι καταφέρνει να αντιμετωπίσει ριζικά και με τον πιο φυσικό τρόπο τους παράγοντες που ευθύνονται για τη γήρανση του προσώπου.

 

Το Sculptra

Η θεραπεία με Sculptra χρησιμοποιεί το πολυ – L – γαλακτικό οξύ (PLLA), το οποίο έχει την ιδιότητα να διεγείρει με φυσικό τρόπο τα κύτταρα του δέρματος ώστε να παράγουν κολλαγόνο. Είναι ένα ενέσιμο υλικό που έχει την ιδιότητα να αποκαθιστά  την απώλεια όγκου στο πρόσωπο λόγω ηλικίας ή απότομης απώλειας βάρους. Το Sculptra ενίεται στο δέρμα και σε περιοχές του προσώπου που παρουσιάζουν έλλειψη λίπους. Με τον τρόπο αυτό η όψη του προσώπου γίνεται πιο φρέσκια, πιο νεανική και πιο σφριγηλή. Το Sculptra δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια και στα χείλη.

Sculptra 1

Εφαρμογή και αποτελέσματα 

Το Sculptra είναι μια ενέσιμη τεχνική η οποία δεν ενοχλεί τους ασθενείς στην εφαρμογή της. Παρόλα αυτά και προκειμένου οι ασθενείς να αισθάνονται πιο άνετα στη διάρκεια της θεραπείας, ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει πάγο ή αναισθητική κρέμα. Μετά το τέλος της συνεδρίας δύναται να προκύψει τοπικά οίδημα και εκχυμώσεις, οι οποίες είναι φυσιολογικές και εξαφανίζονται μετά από μικρό χρονικό διάστημα.

Η θεραπεία διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τα κύτταρα, γι αυτό και είναι απόλυτα ασφαλής και δεν προκαλεί παρενέργειες. Τα αποτελέσματα γίνονται σταδιακά ορατά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως απαιτούνται 3-4 συνεδρίες, μια  ανά 4-6 εβδομάδες. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι περίπου 2-2,5 χρόνια. Ίσως στο μεσοδιάστημα να χρειαστεί κάποια αξιολόγηση αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και θα γίνει με συνεννόηση του ασθενούς με τον πλαστικό χειρουργό.

 

Τα πλεονεκτήματα του Sculptra

Η θεραπεία με Sculptra κερδίζει διαρκώς έδαφος τα τελευταία χρόνια καθώς τα πλεονεκτήματά της είναι πολλά και σημαντικά. Μερικά από αυτά είναι:

  • Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
  • Προωθεί την ανάπτυξη κολλαγόνου
  • Δίνει φυσικά αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Αναπληρώνει τον χαμένο όγκο προσώπου
  • Ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου
  • Μπορεί να εξομαλύνει την υφή του δέρματος
  • Είναι ανώδυνη διαδικασία
  • Είναι ελάχιστα επεμβατική
  • Δεν προκαλεί παρενέργειες
  • Είναι απόλυτα ασφαλής διαδικασία.

Sculptra 2

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τη θεραπεία Sculptra επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.