Ανόρθωση στήθους χωρίς ενθέματα

ανόρθωση στήθους 3

Οι εγκυμοσύνες, ο θηλασμός αλλά και η σημαντική απώλεια βάρους επιδρούν με διαφορετικό τρόπο στο σώμα κάθε γυναίκας. Ένα από τα σημεία που επηρεάζονται άμεσα είναι το στήθος, το οποίο αποκτά μια εικόνα πτώσης και παράλληλης απώλειας όγκου, όμοιας με αυτή ενός ξεφουσκώματος. Κάποιες γυναίκες ωστόσο δεν επιθυμούν (για οποιοδήποτε λόγο) να προχωρήσουν στην ανόρθωση στήθους με τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Η πλαστική χειρουργική μπορεί να δώσει τη λύση. Η ανόρθωση στήθους χωρίς εμφυτεύματα αλλά με τους ίδιους τους ιστούς  (auto-augmentation breast lift) που υπάρχουν στο σώμα μπορεί να χαρίσει και πάλι στις γυναίκες το στήθος που επιθυμούν και μαζί με αυτό τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

 

Τι είναι η ανόρθωση στήθους χωρίς εμφυτεύματα

Η ανόρθωση στήθους χωρίς εμφυτεύματα, σε αντίθεση με την παραδοσιακή ανόρθωση στήθους, χρησιμοποιεί τον πλεονάζοντα ιστό και τον επαναχρησιμοποιεί για να αναδιαμορφώσει, να δώσει όγκο και να διατηρήσει το τρέχον μέγεθος του στήθους της ασθενούς. Αυτή η διαδικασία είναι πιο ήπια και προσφέρει ένα πολύ ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα.

ανόρθωση στήθους 1

Η διαδικασία

Η παραδοσιακή ανόρθωση στήθους είναι η πιο συνηθισμένη επέμβαση που χρησιμοποιείται από τους πλαστικούς χειρουργούς για την αποκατάσταση της νεανικότητας στο κρεμασμένο στήθος. Η χειρουργική επέμβαση ενδείκνυται  για τις γυναίκες εκείνες που επιθυμούν τόσο να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση όσο και να μειώσουν το μέγεθος του στήθους τους αφαιρώντας την περίσσεια δέρματος και ιστού. Η ανόρθωση στήθους με αυτόλογα υλικά χρησιμοποιεί τον ιστό του στήθους της ίδιας της ασθενούς για να δημιουργήσει μια ανορθωμένη εμφάνιση που διατηρεί τον όγκο του στήθους. Ο χειρουργός πραγματοποιεί μια τομή σε σχήμα Τ ή άγκυρας στο κάτω μέρος του μαστού και αφαιρεί το εξωτερικό στρώμα του δέρματος για να αποκαλύψει τον ιστό. Στη συνέχεια ο ιστός αντί να απορριφθεί, όπως γίνεται συνήθως, προσαρμόζεται ώστε να προσδώσει περισσότερο όγκο στο άνω τμήμα του μαστού. Η επέμβαση πραγματοποιείται  υπό γενική αναισθησία.

 

Τα αποτελέσματα

Η ανάρρωση είναι παρόμοια με αυτή μιας παραδοσιακής επέμβασης ανόρθωσης στήθους. Το πρήξιμο, οι μώλωπες και η ευαισθησία είναι φυσιολογικά και υποχωρούν  εντελώς από μόνα τους σε διάστημα ενός μηνός. Οι ουλές χρειάζονται συνήθως 6 μήνες έως ένα χρόνο για να ξεθωριάσουν. Τα αποτελέσματα της τεχνικής είναι εξαιρετικά..

ανόρθωση στήθους 2

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την ανόρθωση στήθους χωρίς ενθέματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.