Βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρων ενάντια στους μαύρους κύκλους και τις σακούλες των ματιών

βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρων 3

Η μαύροι κύκλοι  και οι σακούλες στα κάτω βλέφαρα των ματιών κάνουν να φαίνεται το βλέμμα κουρασμένο και γερασμένο. Έτσι πολλοί βρίσκονται σε θέση να αναζητούν τρόπους να απαλλαγούν από το αισθητικό αυτό πρόβλημα και να αποκτήσουν και πάλι νεανικό, υγιές και ακαταμάχητο βλέμμα. Τη λύση δίνει η πλαστική χειρουργική με την βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρων.

 

Τι είναι η βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρων

Η βλεφαροπλαστική στοχεύει στην διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος των βλεφάρων και, ειδικότερα για τα κάτω βλέφαρα, στην αφαίρεση  του λίπους που δημιουργεί τις σακούλες, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της ηλικίας ή κάποιας κληρονομικής προδιάθεσης.

Η διόρθωση αφορά τα κάτω βλέφαρα ή τον συνδυασμό και των δυο βλεφάρων, χωρίς να επηρεάζει καθόλου το σχήμα, το περίγραμμα και την ανατομία της περιοχής των ματιών.

Είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία που μπορεί να διορθώσει προβλήματα όπως:

  • Χαλάρωση του δέρματος
  • Περίσσιο λίπος που συγκεντρώνεται στα κάτω βλέφαρα
  • Σακούλες των ματιών
  • Μαύροι κύκλοι
  • Λεπτές ρυτίδες

βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρων 2

 

Η διαδικασία της βλεφαροπλαστικής κάτω βλεφάρων

Η βλεφαροπλαστική των κάτω βλεφάρων διενεργείται με τοπική αναισθησία ή/και μέθη και κατά τη διάρκεια της επέμβασης  αφαιρείται το λίπος και το χαλαρό δέρμα κάτω από τα μάτια. Για αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες επεμβάσεις όπως facelifting ή ανόρθωση φρυδιών. Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από μια εβδομάδα, ενώ ενδεχόμενο πρήξιμο και μώλωπες είναι αναμενόμενα και υποχωρούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Συστήνεται η αποφυγή του καπνίσματος και της γυμναστικής για περίπου μια εβδομάδα ώστε να μη διαταραχθεί η διαδικασία της επούλωσης και για να αποφευχθεί η πιθανότητα δημιουργίας αιματώματος.

βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρων 1

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.