Κοιλιοπλαστική Fleur de Lis: αποκτήστε την κοιλιά που ονειρεύεστε

κοιλιοπλαστική Fleur de Lis 3

Η κοιλιοπλαστική είναι μια δημοφιλής χειρουργική επέμβαση που αποσκοπεί στην αναδιαμόρφωση και σύσφιξη της κοιλιάς. Η κοιλιοπλαστική Fleur de Lis, μια παραλλαγή της κλασσικής μεθόδου, προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση για την αντιμετώπιση της περίσσειας δέρματος και ιστού τόσο στην οριζόντια όσο και στην κάθετη διάσταση της κοιλιάς.

 

Τι είναι η κοιλιοπλαστική Fleur de Lis

Η κοιλιοπλαστική Fleur de Lis είναι μια εξειδικευμένη τεχνική κοιλιοπλαστικής που είναι ιδιαίτερα επωφελής για άτομα που έχουν βιώσει σημαντική απώλεια βάρους μετά από βαριατρική επέμβαση ή έχουν περίσσεια δέρματος που προκύπτει από πολλαπλές εγκυμοσύνες. Αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει τη διενέργεια δύο τομών – μιας πρόσθετης κάθετης τομής στη μέση γραμμή της κοιλιάς, σχηματίζοντας το σχήμα ενός fleur de lis . Αυτό το μοναδικό σχήμα τομής επιτρέπει στον χειρουργό να αντιμετωπίσει την περίσσεια δέρματος και ιστού όχι μόνο οριζόντια αλλά και κάθετα, με αποτέλεσμα την ενίσχυση του περιγράμματος της κοιλιακής περιοχής.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Ιδανικοί υποψήφιοι για την κοιλιοπλαστική Fleur de Lis είναι

  • άτομα που έχουν υποστεί σημαντική απώλεια βάρους, με αποτέλεσμα την περίσσεια δέρματος και χαλαρότητα ιστών στην περιοχή της κοιλιάς
  • γυναίκες που έχουν βιώσει πολλαπλές εγκυμοσύνες και έχουν μείνει με χαλαρούς κοιλιακούς μυς και χαλαρό δέρμα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλή γενική υγεία, σταθερό σωματικό βάρος και ρεαλιστικές προσδοκίες όσον αφορά τα αποτελέσματα της επέμβασης.

κοιλιοπλαστική Fleur de Lis

Η διαδικασία

Κατά τη διάρκεια μιας κοιλιοπλαστικής Fleur de Lis, ο χειρουργός ξεκινά κάνοντας την τυπική οριζόντια τομή κατά μήκος της κάτω κοιλίας, ακριβώς πάνω από την ηβική περιοχή. Στη συνέχεια δημιουργεί μια κάθετη τομή στη μέση γραμμή της κοιλιάς, σχηματίζοντας το σχήμα fleur de lis. Αυτή η προσέγγιση με διπλή τομή επιτρέπει στον χειρουργό να αφαιρέσει την περίσσεια δέρματος και να συσφίξει τους κοιλιακούς μυς τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί λιποαναρρόφηση για να διαμορφωθεί το περίγραμμα των πλευρών και να επιτευχθεί ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα. Μόλις γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές, ο χειρουργός κλείνει σχολαστικά τις τομές, δημιουργώντας μια πιο τονισμένη και καλοσχηματισμένη κοιλιά.

 

Αποκατάσταση και αποτελέσματα

Μετά την κοιλιοπλαστική Fleur de Lis, οι ασθενείς διανύουν μια περίοδο ανάρρωσης αρκετών εβδομάδων. Ενδεχόμενο πρήξιμο, μώλωπες και δυσφορία κατά τα αρχικά στάδια της επούλωσης είναι αναμενόμενα και φυσιολογικά. Μπορεί να χρειαστεί ένα ένδυμα συμπίεσης για την ελαχιστοποίηση του οιδήματος και την στήριξη της χειρουργημένης περιοχής. Οι μετεγχειρητικές οδηγίες μπορεί να περιλαμβάνουν την αποφυγή επίπονων δραστηριοτήτων και τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για να διασφαλιστεί η βέλτιστη επούλωση και τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Με την πάροδο του χρόνου, το πρήξιμο θα υποχωρήσει, αποκαλύπτοντας μια πιο σφριγηλή και σμιλευμένη εμφάνιση της κοιλιάς.

 

Πλεονεκτήματα της κοιλιοπλαστικής Fleur de Lis

  • Ενισχυμένο περίγραμμα: Η τεχνική fleur de lis επιτρέπει τόσο την οριζόντια όσο και την κάθετη αφαίρεση της περίσσειας δέρματος και ιστού, με αποτέλεσμα τη βελτίωση του περιγράμματος της κοιλιάς.
  • Σύσφιξη των μυών: Η κοιλιοπλαστική Fleur de Lis όχι μόνο αφαιρεί την περίσσεια δέρματος αλλά και συσφίγγει τους υποκείμενους κοιλιακούς μυς.
  • Εξατομικευμένη προσέγγιση: Αυτή η τεχνική μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ατόμου, επιτρέποντας ένα πιο εξατομικευμένο αποτέλεσμα.
  • Βελτιωμένη αυτοπεποίθηση: Με την επίτευξη μιας πιο επίπεδης και πιο τονισμένης κοιλιακής περιοχής, οι ασθενείς συχνά βιώνουν μια σημαντική ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της εικόνας του σώματος.

κοιλιοπλαστική Fleur de Lis 2

Η κοιλιοπλαστική Fleur de Lis είναι μια εξειδικευμένη χειρουργική τεχνική που προσφέρει μια αποτελεσματική λύση για τα άτομα που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν την περίσσεια δέρματος και τη χαλάρωση των ιστών στην περιοχή της κοιλιάς. Με την ικανότητά της να στοχεύει τόσο στις οριζόντιες όσο και στις κάθετες διαστάσεις, η επέμβαση αυτή παρέχει ενισχυμένο περίγραμμα και σύσφιξη των μυών, με αποτέλεσμα μια πιο σμιλευμένη και τονωμένη κοιλιά.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την κοιλιοπλαστική Fleur de Lis, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.