Βλεφαροπλαστική: Αποκτήστε ξανά ακαταμάχητο βλέμμα

Βλεφαροπλαστική 1

Τα μάτια είναι ίσως το δυνατότερο σημείο του προσώπου. Τα καλοσχηματισμένα μάτια χαρίζουν ένα υγιές, έντονο και ακαταμάχητο βλέμμα που αναδεικνύει την ομορφιά ολόκληρου του προσώπου. Τα μάτια όμως σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίζουν δερματικές ανωμαλίες πχ λόγω ηλικίας, που κάνουν το βλέμμα να δείχνει άτονο και κουρασμένο, αίσθηση που επεκτείνεται και στην γενικότερη εικόνα του προσώπου. Τα πεσμένα βλέφαρα, οι σακούλες των ματιών και οι μαύροι κύκλοι είναι μερικά μόνο από τα αισθητικά προβλήματα των ματιών που κάνουν άνδρες και γυναίκες να αναζητούν τρόπους να επαναφέρουν την υγεία και την καλή αισθητική της περιοχής. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά όσους αναζητούν και πάλι το ακαταμάχητο και γεμάτο υγεία βλέμμα τους.

 

Βλεφαροπλαστική 2

Τι αντιμετωπίζει η βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία που μπορεί να διορθώσει προβλήματα όπως:

  • Χαλάρωση του δέρματος που κάνει το άνω βλέφαρο να «πέφτει» και να δημιουργεί ακόμα και προβλήματα στην όραση
  • Περίσσιο λίπος που συγκεντρώνεται στα κάτω βλέφαρα
  • Σακούλες των ματιών
  • Μαύροι κύκλοι
  • Λεπτές ρυτίδες στα κάτω βλέφαρα.

 

Βλεφαροπλαστική: η διαδικασία

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να εφαρμοστεί με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με την ηλικία του ασθενούς αλλά και την έκταση του προβλήματος. Ένας τρόπος είναι η αναίμακτη μέθοδος η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε μικρής έκτασης προβλήματα της περιοχής των ματιών, αναίμακτα, χωρίς τη χρήση νυστεριού και με τη βοήθεια συγκεκριμένου μηχανήματος. Δεν περιλαμβάνει τομές και ράμματα, είναι ανώδυνη και ολοκληρώνεται σε 2-3 σύντομες συνεδρίες.

Ο άλλος τρόπος είναι η επεμβατική βλεφαροπλαστική, η οποία ενδείκνυται για την αποκατάσταση σοβαρότερων προβλημάτων και για ασθενείς άνω των 35 ετών. Εφαρμόζεται τοπική αναισθησία ή/και μέθη και κατά τη διάρκεια της επέμβασης  αφαιρείται το λίπος και το χαλαρό δέρμα γύρω από τα μάτια. Για ολοκληρωμένα αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες επεμβάσεις όπως facelifting ή ανόρθωση φρυδιών. Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από μια εβδομάδα, ενώ ενδεχόμενο πρήξιμο και μώλωπες είναι αναμενόμενο και υποχωρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Βλεφαροπλαστική 3

 

Η βλεφαροπλαστική είναι η ιδανική λύση για να αποκτήσετε και πάλι καλοσχηματισμένα μάτια, ακαταμάχητο βλέμμα και ένα φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με βλεφαροπλαστική, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.