Λιποαναρρόφηση: Κλασσική vs Vaser – πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

λιποαναρρόφηση 2

Ένα καλοσχηματισμένο σώμα είναι πάντα στόχος και όνειρο για πολλούς ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες. Ειδικά την περίοδο λίγο πριν το καλοκαίρι, πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν εύκολους, γρήγορους και αναίμακτους τρόπους να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται. Η λιποαναρρόφηση είναι μια γρήγορη μέθοδος απώλειας του περιττού τοπικού λίπους από διάφορες περιοχές του σώματος. Δεν είναι μια μέθοδος απώλειας βάρους αλλά μια μέθοδος απώλειας του συσσωρευμένου λίπους και σμίλευσης του σώματος. Ωστόσο, η λιποαναρρόφηση μπορεί να γίνει με διάφορες τεχνικές, όπως η κλασσική μέθοδος ή με Vaser με τη βοήθεια των υπερήχων.

 

Τι προσφέρει όμως η κάθε μέθοδος λιποαναρρόφησης και ποια να επιλέξετε;

λιποαναρρόφηση

Κλασσική λιποαναρρόφηση

Η κλασική λιποαναρρόφηση είναι μια χειρουργική διαδικασία που περιλαμβάνει τη διενέργεια μικρών τομών στο δέρμα και την εισαγωγή μιας κάνουλας. Η κάνουλα χρησιμοποιείται στη συνέχεια για την αναρρόφηση των ανεπιθύμητων λιποκυττάρων. Η διαδικασία γίνεται με τοπική ή γενική αναισθησία και η διάρκεια του χειρουργείου εξαρτάται από τον αριθμό και το μέγεθος των περιοχών  που υποβάλλονται σε θεραπεία.

Λιποαναρρόφηση με Vaser

Η λιποαναρρόφηση με Vaser είναι μια σύγχρονη μέθοδος που χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων για να διασπάσει και να υγροποιήσει τα λιποκύτταρα πριν από την αφαίρεσή τους. Αυτό διευκολύνει την αναρρόφηση των λιποκυττάρων και μειώνει τον κίνδυνο βλάβης των γύρω ιστών. Η διαδικασία είναι επίσης λιγότερο επεμβατική από την κλασική λιποαναρρόφηση. Η λιπογλυπτική με Vaser  απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που θέλουν να απαλλαγούν από το περίσσιο λίπος και ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθεί αυτό το λίπος ως εμφύτευμα για να γεμίσει κάποια άλλα σημεία στο σώμα ή στο πρόσωπο.

 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η κλασική λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι αρκετά επεμβατική και μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο χρόνο ανάρρωσης από άλλες μεθόδους. Επιπλέον, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για μώλωπες, αιμορραγία και ουλές.

Η λιπογλυπτική με Vaser είναι πιο εξελιγμένη τεχνική λιποαναρρόφησης και έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Είναι ελάχιστα επεμβατική
  • Έχει γρήγορη αποθεραπεία
  • Είναι κατάλληλη και για ευαίσθητες περιοχές
  • Έχει άριστα αποτελέσματα
  • Προσφέρει ταυτόχρονα γράμμωση και σμίλευση του περιγράμματος
  • Το δέρμα παρουσιάζει ελαφρά σύσφιξη
  • Μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία (υπό προϋποθέσεις)
  • Τα αποτελέσματα βελτιώνονται σε διάρκεια 6 μηνών
  • Τα αποτελέσματα διατηρούνται μόνιμα όταν το βάρος διατηρείται σταθερό

 

λιποαναρρόφηση 3

Η λιποαναρρόφηση με Vaser πρέπει να γίνεται από πλαστικό χειρουργό απόλυτα εξειδικευμένο στη χρήση του συστήματος Vaser και αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο για  λιπογλυπτική και σμίλευση του σώματος.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την λιποαναρρόφηση και ποια μέθοδο να επιλέξετε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.