Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Βαθύς καθαρισμός με τη βοήθεια των διαμαντιών

Δερμοαπόξεση με διαμάντι 1

Μια λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα αποτελεί πάντα ζητούμενο ειδικά για τις γυναίκες, οι οποίες θέλουν πάντα να δείχνουν όμορφες και περιποιημένες. Πολλοί είναι εκείνοι οι παράγοντες που επηρεάζουν την επιδερμίδα τόσο του σώματος όσο και του προσώπου (κυρίως) και επιδρούν αρνητικά πάνω τους. Οι ακτίνες του ήλιου, η ρύπανση της ατμόσφαιρας αλλά και συνήθειες όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ και καταστάσεις όπως το στρες επιδρούν σημαντικά στην όψη της επιδερμίδας. Είναι συχνά οι αιτίες για τις οποίες η επιδερμίδα δείχνει άτονη, θαμπή και γερασμένη. Πώς μπορεί να αντιστραφεί το αποτέλεσμα; Η δερμοαπόξεση με διαμάντι προσφέρει βαθύ καθαρισμό τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα και αναδεικνύει τη λάμψη της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι 4

 

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι καθαρίζει βαθιά το δέρμα, το απολεπίζει και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα επιτρέποντας έτσι στα νέα κύτταρα να έρθουν στην επιφάνεια. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα δείχνει πιο υγιής, πιο λαμπερή και πιο νεανική. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία ανάπλασης του δέρματος σε βάθος που χρησιμοποιείται ευρέως εναντίον των:

  • Πανάδων , κηλίδων, δυσχρωμιών του δέρματος
  • Ουλών από ακμή ή χειρουργική επέμβαση
  • Λεπτών γραμμών και ρυτίδων όπως αυτές γύρω από τα μάτια και το στόμα
  • Λιπαρότητας του δέρματος
  • Ξηρότητας της επιδερμίδας
  • Φωτογήρανσης
  • Ανομοιόμορφης μορφής του δέρματος
  • Ραγάδων

 

Δερμοαπόξεση με διαμάντι 3

Δερμοαπόξεση με διαμάντι: η διαδικασία

Στη διαδικασία της δερμοαπόξεσης με διαμάντι χρησιμοποιείται ειδική συσκευή με κεφαλές οι οποίες διαθέτουν ρινίσματα διαμαντιού. Πρώτο βήμα της διαδικασίας είναι ο καλός καθαρισμός του προσώπου ή της περιοχής του σώματος που θα γίνει η δερμοαπόξεση. Στη συνέχεια, και με τη χρήση της ειδικής συσκευής και τη βοήθεια των διαμαντιών, απομακρύνονται το σμήγμα, οι ρύποι και τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος χωρίς να τραυματίζεται το υπόλοιπο δέρμα. Κατόπιν τούτου, ο οργανισμός εκκινεί και πάλι τη φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου το οποίο βοηθά στην ανάπλαση και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Η διαδικασία στο επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την εφαρμογή μάσκας αποθεραπείας είτε για ενυδάτωση, είτε ενάντια στη λιπαρότητα είτε για οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο κάθε τύπος δέρματος. Τη διαδικασία της δερμοαπόξεσηςμε διαμάντι και ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε επιδερμίδας, ακολουθούν η εφαρμογή υαλουρονικού, οι ραδιοσυχνότητες αλλά και η κρυοθεραπεία προκειμένου να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα.

 

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι μπορεί να αφήσει το δέρμα με έναν ελαφρύ ερεθισμό, ο οποίος όμως είναι αναμενόμενος και απομακρύνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες με τον μόνο περιορισμό της αποφυγής εφαρμογής makeupτην ίδια την ημέρα της διαδικασίας. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί περίπου 30 λεπτά ενώ καλό είναι η διαδικασία να επαναλαμβάνεται κάθε 2-3 εβδομάδες για 3-4 συνεδρίες, ανάλογα με την περίπτωση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το δέρμα μένει καθαρό, απαλλαγμένο από ρύπους και ταυτόχρονα λείο, λαμπερό και υγιές χαρίζοντας μια πιο νεανική όψη.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι 2

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την δερμοαπόξεση με διαμάντι, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.