Ανάπλαση μεγάλων χειλέων με υαλουρονικό

Ανάπλαση μεγάλων χειλέων με υαλουρονικό 6

Η  ανατομία του ανθρώπινου σώματος πολλές φορές μπορεί να είναι διαφορετική από αυτό που θεωρείται «φυσιολογικό». Διάφορες ιδιαιτερότητες μπορούν να προκύψουν σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος και στο σημείο αυτό έρχεται η πλαστική χειρουργική να επέμβει και να επαναφέρει την εκάστοτε περιοχή σε φυσιολογικές συνθήκες. Σε πολλές γυναίκες η ανατομία της ευαίσθητης περιοχής παρουσιάζει διάφορες ιδιαιτερότητες που αποκλίνουν από την ιδέα του φυσιολογικού, γι αυτό και αναζητούν λύσεις στην πλαστική χειρουργική. Για παράδειγμα, σε κάποιες γυναίκες τα μεγάλα χείλη του αιδοίου χάνουν τον όγκο τους με την πάροδο του χρόνου, δημιουργώντας μια αντιαισθητική εικόνα . Η πλαστική χειρουργική έχει τη λύση με την ανάπλαση των μεγάλων χειλέων με υαλουρονικό.

Ανάπλαση μεγάλων χειλέων με υαλουρονικό2

Πώς γίνεται η ανάπλαση μεγάλων χειλέων με υαλουρονικό

Υπάρχει ένας τρόπος να αναζωογονηθούν τα μεγάλα χείλη. Αυτό γίνεται με συγκεκριμένη θεραπεία κατά την οποία ειδικά παρασκευασμένο για την περιοχή υαλουρονικό οξύ εγχέεται προκειμένου η τελευταία να αποκατασταθεί στα φυσιολογικά της επίπεδα. Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία, μη επεμβατική, η οποία γίνεται στο ιατρείο χωρίς να χρειάζεται παραμονή σε κάποια κλινική.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά ενώ  η ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα στην εργασία της και τις λοιπές καθημερινές της δραστηριότητες ενώ οποιαδήποτε ενόχληση προκύψει είναι ελαφριά και μπορεί να αντιμετωπιστεί με χρήση ελαφρών παυσίπονων φαρμάκων. Τόσο η έντονη άσκηση όσο και η σεξουαλική δραστηριότητα θα πρέπει να αποφεύγονται για τις επόμενες 2-3 ημέρες μετά την θεραπεία.

 

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Η ανάπλαση των μεγάλων χειλέων με ενέσιμο υαλουρονικού οξύ είναι μια θεραπεία που μπορούν να κάνουν όλες οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα ενώ αντενδείκνυται μόνο σε περιπτώσεις ύπαρξης διαταραχής πήξης του αίματος, όταν η ασθενής λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή, όταν πάσχει από διαβήτη ή όταν υπάρχει ενεργή γυναικολογική φλεγμονή. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες επεμβάσεις όπως η Αιδοιοπλαστική και η Σύσφιξη κόλπου.

Ανάπλαση μεγάλων χειλέων με υαλουρονικό1

Η εικόνα ενός όμορφου σώματος χαρίζει αυτοπεποίθηση και ευεξία. Έτσι, είναι σημαντικό κάποιος να προβαίνει σε αλλαγές που θα του χαρίσουν ακριβώς αυτά! Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την ανάπλαση μεγάλων χειλέων με υαλουρονικό, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.