Brotox: το βοτοχτων ανδρών

Το Βοτοχ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μια πολύ δημοφιλή θεραπεία, την οποία προτιμούσαν κατά βάση οι γυναίκες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια σημαντική αλλαγή σε αυτό, με περισσότερους άνδρες να επιλέγουν σε αυτή την ελάχιστα επεμβατική θεραπεία τόσο για αισθητικά όσο και για θεραπευτικά οφέλη. Ακριβώς αυτή η αύξηση της δημοτικότητας έχει δημιουργήσει έναν νέο όρο, το “Brotox”, που αναφέρεται ειδικά στις θεραπείες Βοτοχ για άνδρες.

 

Τι είναι το Brotox;

Το Botox χρησιμοποιεί την αλλαντική τοξίνη η οποία δρα στους μυς με αναστρέψιμο τρόπο για αυτό και χρησιμοποιείται για την θεραπεία των ρυτίδων που οφείλονται στην σύσπαση των μυών. Είναι μια ενέσιμη και απόλυτα ασφαλής μη επεμβατική θεραπεία.

 

Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται το Botox;

Το Βοτοχ έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, τόσο ιατρικών όσο και αισθητικών. Ιατρικά, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταστάσεων όπως η υπερβολική εφίδρωση (υπεριδρωσία). Αισθητικά, εφαρμόζεται συνήθως στο άνω τριτημόριο του προσώπου για τις ρυτίδες στο μέτωπο, το μεσόφρυο και  το πόδι της χήνας. Επίσης  στους μασητήρες για να δείχνει το  πρόσωπο πιο αδύνατο, στην κάτω γνάθο για την βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, στα πτερύγια της μύτης  για την λέπτυνση του ακρορινίου, στις κατακόρυφες ταινίες του λαιμού και για να μη φαίνονται τα ούλα στο χαμόγελο.

 

Γιατί οι άνδρες κάνουν Botox;

Η αύξηση της δημοφιλίας του Βοτοχ στους άνδρες μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες:

  1. Κοινωνική αποδοχή. Υπάρχει αυξανόμενη αποδοχή των ανδρών που υποβάλλονται σε αισθητικές επεμβάσεις για να διατηρήσουν μια νεανική εμφάνιση. Αυτή η αλλαγή έχει μειώσει τα προηγούμενα στίγματα που συνόδευαν τους άνδρες που αναζητούσαν ή προχωρούσαν σε αισθητικές βελτιώσεις.
  2. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον εργασιακό χώρο. Σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς, υπάρχει πριμοδότηση της νεανικής εμφάνισης. Οι άνδρες στρέφονται όλο και περισσότερο στο Botox, καθώς πρόκειται για έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο να φαίνονται πιο ανανεωμένοι, πιο νέοι και πιο ανταγωνιστικοί στο εργασιακό περιβάλλον.
  3. Μη επεμβατική μέθοδος χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Το Βοτοχ προσφέρει μια μη χειρουργική λύση για τα σημάδια γήρανσης με ελάχιστο έως καθόλου χρόνο αποχής από τις συνήθεις δραστηριότητες, γεγονός που το καθιστά ελκυστική επιλογή για τους άνδρες που δεν επιθυμούν μακρά περίοδο αποκατάστασης.
  4. Επιρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των διασημοτήτων. Με όλο και περισσότερους άνδρες celebrities να συζητούν ανοιχτά για τις αισθητικές τους επεμβάσεις και να δείχνουν την προτίμησή τους στο botox, πολλοί άνδρες αισθάνονται πιο άνετα να εξερευνήσουν παρόμοιες θεραπείες.

 

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για Brotox;

Ένας καλός υποψήφιος για Brotox είναι συνήθως κάποιος που επιθυμεί να βελτιώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών του προσώπου. Οι ιδανικοί υποψήφιοι για Brotox θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Ηλικία: Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικιακή απαίτηση, οι άνδρες που αρχίζουν θεραπείες Βοτοχ είναι συνήθως μεταξύ 30 και 50 ετών, καθώς τότε είναι που τα ορατά σημάδια γήρανσης γίνονται πιο εμφανή.
  • Στόχοι: Οι άνδρες που επιθυμούν Βοτοχ θα πρέπει να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με τα αποτελέσματα της διαδικασίας. Το Βοτοχ μπορεί να μειώσει σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων, αλλά δεν αλλάζει ριζικά τη συνολική εμφάνιση του προσώπου.
  • Υγεία: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλή γενική υγεία, χωρίς νευρομυϊκές παθήσεις που θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν αρνητικά με την τοξίνη.

brotox man smiling

Τι αποτελέσματα μπορούν να περιμένουν οι άνδρες από το Brotox;

Μετά τη θεραπεία με botox, οι άνδρες θα παρατηρήσουν αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών του προσώπου τους, αλλά και μια πιο χαλαρή και ανανεωμένη εμφάνιση. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα περιλαμβάνουν:

  • Ομαλότερη επιδερμίδα, μείωση του βάθους και της ορατότητας των ρυτίδων, ειδικά γύρω από τα μάτια και το μέτωπο.
  • Νεανική εμφάνιση, καθώς οι εκφράσεις του προσώπου γίνονται πιο απαλές και λιγότερο “σκληρές”.
  • Αντιγήρανση, ακόμα και προληπτικά.

Τα αποτελέσματα του Βοτοχ διαρκούν συνήθως από τρεις έως έξι μήνες, μετά το πέρας των οποίων απαιτούνται περαιτέρω θεραπείες για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων. Η διαδικασία είναι γρήγορη, συχνά ολοκληρώνεται μέσα σε 10 έως 15 λεπτά, και οι άνδρες μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά.

 

Το Brotox προσφέρει μια πρακτική λύση για όσους αναζητούν λεπτές αισθητικές βελτιώσεις χωρίς την ανάγκη επεμβατικής χειρουργικής. Καθώς όλο και περισσότεροι άνδρες γίνονται ανοιχτοί στην ιδέα των αισθητικών θεραπειών, η δημοτικότητα του Brotox είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται, ενισχύοντας την άποψη ότι η αυτοφροντίδα και οι αισθητικές βελτιώσεις δεν είναι μόνο για τις γυναίκες.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με το brotox και τα πλεονεκτήματά του, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού για μια συμβουλευτική συνεδρία.