Άνδρες: οι πιο δημοφιλείς θεραπείες για το περίγραμμα του σώματος

θεραπείες για το περίγραμμα του σώματος 2

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση μεταξύ των ανδρών να επιδιώκουν μια καλογυμνασμένη σωματική διάπλαση. Ενώ η δίαιτα και η άσκηση αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επίτευξη ενός γυμνασμένου σώματος, δεν καταφέρνουν πάντα να εξαφανίσουν το λίπος που επιμένει ή να βελτιώσουν την όψη ενός χαλαρού δέρματος. Έτσι, εκτός από τις γυναίκες, πολλοί είναι και οι άνδρες που καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική αναζητώντας χειρουργικές και μη χειρουργικές επιλογές για να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται.

 

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς θεραπείες για το περίγραμμα του σώματος που θα χαρίσουν στους άνδρες ένα σμιλευμένο σώμα και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους;

θεραπείες για το περίγραμμα του σώματος 3

Λιποαναρρόφηση με VASER

Η λιποαναρρόφηση με Vaser είναι μια χειρουργική επέμβαση που περιλαμβάνει την αφαίρεση του περιττού λίπους. Αυτή η τεχνική έχει σχεδιαστεί για να σμιλεύει και να διαμορφώνει συγκεκριμένες περιοχές, όπως η κοιλιά, το στήθος, τα χέρια και οι μηροί, για να δημιουργήσει μια πιο αθλητική και σμιλευμένη εμφάνιση. Η λιποαναρρόφηση χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές λιποαναρρόφησης για την ακριβή αφαίρεση των εναποθέσεων λίπους και την ανάδειξη της υποκείμενης μυϊκής μάζας, προσφέροντας στους άνδρες μια πιο σμιλευμένη και καθορισμένη σωματική διάπλαση. είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων για να διασπάσει και να αφαιρέσει τα λιποκύτταρα από τη συγκεκριμένη περιοχή με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια από την κλασική λιποαναρρόφηση χωρίς ανομοιομορφίες.  Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την εξάλειψη επίμονου  τοπικού λίπους  που αντιστέκεται στη δίαιτα και την άσκηση με ελάχιστη αποθεραπεία.

 

Κοιλιοπλαστική

Για τους άνδρες που παλεύουν με χαλαρό ή υπερβολικό δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς μετά από σημαντική απώλεια  βάρους η κοιλιοπλαστική, μπορεί να προσφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Αυτή η χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος και τη σύσφιξη των υποκείμενων μυών, με αποτέλεσμα μια πιο επίπεδη και πιο τονωμένη κοιλιά. Η κοιλιοπλαστική μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση για άνδρες που έχουν πετύχει σημαντική απώλεια βάρους ή έχουν περίσσεια δέρματος λόγω γήρανσης ή γενετικών παραγόντων.

 

Body lift

Το body lift είναι μια ολοκληρωμένη χειρουργική επέμβαση που αντιμετωπίζει την περίσσεια δέρματος και τη χαλάρωση σε πολλές περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των βραχιόνων. Η επέμβαση αυτή είναι ιδανική για άνδρες που έχουν χάσει σημαντικό ποσοστό βάρους ή που αντιμετωπίζουν απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος λόγω γήρανσης. Η ανόρθωση σώματος περιλαμβάνει την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος, την ανύψωση και σύσφιξη των υποκείμενων ιστών και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος για να δημιουργηθεί μια πιο νεανική και σμιλευμένη εμφάνιση.

 

Διαμόρφωση στήθους

Η γυναικομαστία μπορεί να αποτελέσει παράγοντα απώλειας αυτοπεποίθησης για πολλούς άνδρες. Η χειρουργική επέμβαση διαμόρφωσης του στήθους μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα αφαιρώντας την περίσσεια αδενικού ιστού και λίπους, με αποτέλεσμα μια πιο αρρενωπή και σμιλεμένη εμφάνιση του στήθους. Η επέμβαση αυτή μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την αυτοπεποίθηση ενός άνδρα και να αποκαταστήσει την αναλογία στο άνω μέρος του σώματος.

 

Μη χειρουργικές επιλογές

Οι μη χειρουργικές διαδικασίες περιγράμματος του σώματος αποτελούν επίσης δημοφιλείς επιλογές για πολλούς άνδρες. Αυτές οι θεραπείες χρησιμοποιούν συνήθως προηγμένες τεχνολογίες όπως ραδιοσυχνότητες. Η σύσφιξη του δέρματος με ραδιοσυχνότητες είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και να συσφίξει το δέρμα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι αποτελεσματική για την αντιμετώπιση του χαλαρού δέρματος και τη βελτίωση του συνολικού τόνου και της υφής του δέρματος. Η σύσφιξη του δέρματος με ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιείται συνήθως σε περιοχές όπως η κοιλιά, τα χέρια, οι μηροί και το πρόσωπο για την προώθηση μιας πιο νεανικής και σμιλευμένης εμφάνισης.

θεραπείες για το περίγραμμα του σώματος

Οι θεραπείες για το περίγραμμα του σώματος προσφέρουν στους άνδρες αποτελεσματικές επιλογές για να σμιλέψουν το σώμα τους, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν τους επιθυμητούς αισθητικούς στόχους τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Είτε μέσω μη επεμβατικών θεραπειών όπως η σύσφιξη του δέρματος με ραδιοσυχνότητες είτε μέσω χειρουργικών επεμβάσεων όπως η Vaser Lipo ή η κοιλιοπλαστική, οι άνδρες έχουν πλέον μια σειρά επιλογών για να αντιμετωπίσουν τις επίμονες εναποθέσεις λίπους, το χαλαρό δέρμα και να επιτύχουν μια πιο τονισμένη και σμιλευμένη σωματική διάπλαση.

 

Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τις διαθέσιμες θεραπείες για το περίγραμμα του ανδρικού σώματος, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 488719 ή στο info@vadarli.gr και κλείστε ραντεβού  για μια συμβουλευτική συνεδρία.