Αναίμακτες θεραπείες για το σώμα την περίοδο του καλοκαιριού

Πολλές θεραπείες για το σώμα μπορούν να γίνουν πλέον αναίμακτα, χωρίς νυστέρι ή με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο με βασικό πλεονέκτημα.

bikini body

Λιπογλυπτική με Vaser: όλα όσα θέλετε να μάθετε

Ένα σώμα με ωραίες αναλογίες αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους, κάθε φύλου και κάθε ηλικίας. Πολλοί είναι εκείνοι που.

woman-belly

Πλήρης οδηγός για την κοιλιοπλαστική

Από τις δημοφιλέστερες πλαστικές επεμβάσεις, η κοιλιοπλαστική χαρίζει μια νεανική εικόνα του σώματος καθώς αφαιρεί το περιττό δέρμα και το.

woman-at-beach

Ανόρθωση γλουτών με Υαλουρονικό

Ανόρθωση γλουτών με Υαλουρονικό   Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που το σώμα είναι πλήρως εκτεθειμένο, οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν τρόπους.

Αντιμετώπιση της οξείας ακτινοδερματίτιδας με ένα σκεύασμα με ανθρώπινους αυξητικούς παράγοντες που προέρχονται από ινοβλάστες: Μελέτη περίπτωσης

Γεωργία Βαδαρλή1 Maria Angelo-Khattar2 1 Ιδιωτικό Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. 2 Αμερικανική Ακαδημία Αντιγηραντικής Ιατρικής (American Academy of Anti-Aging.

cosmos-cover

Body Contοuring, από την Πλαστική Χειρουργό Γεωργία Βαδαρλή

woman-breast

Πλήρης οδηγός για την αυξητική στήθους

Το στήθος αποτελεί το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας και θεωρείται το κύριο χαρακτηριστικό του γυναικείου σώματος. Ένα όμορφο στήθος χαρίζει σιγουριά.

person-in-sweat

Botox κατά της υπεριδρωσίας: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο ιδρώτας είναι μια φυσιολογική διαδικασία ωστόσο μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως άβολη ως κατάσταση όταν εκκρίνεται σε μεγάλες ποσότητες, άνω.

ρινοπλαστική-woman-smiling

Υαλουρονικό (Filler)  στην μύτη αντί για ρινοπλαστική

Όλοι μας θέλουμε να είμαστε και να νοιώθουμε όμορφοι. Σύμφωνα δε με τους ψυχολόγους η ομορφιά είναι αναπόσπαστο μέρος της.

beautiful-woman

Πλήρης οδηγός για τη Μεσοθεραπεία προσώπου

Η Μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μια από τις κορυφαίες θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής καθώς προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε ότι υπόσχεται και.

woman-in-pool

Body contouring και πώς γίνεται

Το body contouring είναι η μέθοδος αφαίρεσης του περιττού λίπους χωρίς όμως χειρουργείο. Το body contouring περιλαμβάνει διαδικασίες και τεχνικές.

Γυναικομαστία και πώς να την αντιμετωπίσετε

Ως γυναικομαστία ορίζεται η παρουσία αυξημένου όγκου μαστού εξαιτίας της υπερτροφίας του ανδρικού μαζικού αδένα αλλά και της συγκέντρωσης λίπους.