Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη - Δρ. Γεωργία Βαδαρλή

Η Γεωργία Βαδαρλή είναι Πλαστικός Χειρουργός με καταγωγή από τον νομό Σερρών και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσε το 4ο Λύκειο Θηλέων Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 Η πλαστικός χειρουργός κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε κλινική άσκηση στα νοσοκομεία Kantonsspital Winterthur της Ζυρίχης και Klinikum Steglitz του Βερολίνου ενώ αμέσως μετά το πέρας των σπουδών της και την ολοκλήρωση του υποχρεωτικού έτους παροχής υπηρεσιών (αγροτικό) ξεκίνησε την χειρουργική της εκπαίδευση με το γενικό τμήμα της ειδικότητάς της στην Γενική Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της με το ειδικό τμήμα της ειδικότητας ως πλαστικός χειρουργός στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Γ.Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας ένα τμήμα της ειδικότητας στα νοσοκομεία Mount Vernon Hospital, Northwood, Middlesex και St.Andrews Hospital, Billericay της Αγγλίας.

 

Μετά το πέρας της ειδικότητάς της η πλαστικός χειρουργός ξεκίνησε το δικό της ιατρείο, αρχικά στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Καλαμαριά. 

Το 2009 δημιούργησε την ClinicVIE, ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής με εφαρμογές Laser και Ραδιοσυχνοτήτων (RF) και με στόχο να συνδυάσει τις νέες τεχνικές της ως πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη και την προηγμένη τεχνολογία για φυσικά αποτελέσματα. 

Η ClinicVIE βρίσκεται στο κτίριο Δ του BALKAN CENTER στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από το Mediterranean Cosmos πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία ενώ η πλαστικός χειρουργός δέχεται ασθενείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Η πλαστικός χειρουργός Γεωργία Βαδαρλή πραγματοποιεί τις χειρουργικές επεμβάσεις στην κλινική Άγιος Λουκάς στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκης.

 Οι χειρουργικές επεμβάσεις καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης πλαστικής αισθητικής χειρουργικής στο πρόσωπο, στήθος και σώμα όπως ρινοπλαστική, βλεφαροπλαστική, λίφτινγκ, πλαστική για πεταχτά αυτιά, αυξητική στήθους, ανόρθωση στήθους, σμίκρυνση στήθους, γυναικομαστία, με Vaser, κοιλιοπλαστική.

Πλασικός Χειρούργος Θεσσαλονίκη

Πλαστικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη -
Δρ. Γεωργία Βαδαρλή