Αύξηση Γλουτών

Η αύξηση γλουτών ή η βελτίωση του σχήματός τους μπορεί να γίνει χωρίς χειρουργείο με

Ενέσιμο Sculptra (PLLA)

Η αύξηση των γλουτών ή βελτίωση του σχήματός τους μπορεί να γίνει με Sculptra (PLLA).
Πρόκειται για μια μη χειρουργική θεραπεία πολύ διαδεδομένη στο Los Angeles και Beverly Hills.
Είναι μια καλή επιλογή για όσες επιθυμούν πιο γεμάτους και ανορθωμένους γλουτούς, αλλά δεν έχουν περίσσεια λίπους για μεταμόσχευση στους γλουτούς ή δεν επιθυμούν το χειρουργείο.
Το Sculptra είναι ενέσιμο πολυγαλακτικό οξύ ( poly-L-lactic acid ) και διεγείρει τους ινοβλάστες του δέρματος για παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα οι γλουτοί να γεμίζουν σταδιακά.
Ανάλογα με την επιθυμητή αύξηση των γλουτών απαιτούνται συνήθως τρεις θεραπείες με μεσοδιάστημα τεσσάρων έως έξι εβδομάδων.

Πλεονεκτήματα της αύξησης των γλουτών με Sculptra:

  •      Πραγματοποιείται στο ιατρείο
  •      Χωρίς αναισθησία
  •      Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας
  •      Ιδανικό για αδύνατα άτομα
  •      Γεμίζει και ανορθώνει τους γλουτούς με φυσικό τρόπο
μεταμόσχευση λίπους

Η αύξηση των γλουτών με μεταμόσχευση αυτόλογου λίπους, γνωστή και σαν Brazilian butt Lift αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο για την αύξηση και ανόρθωση των ατροφικών και πτωτικών γλουτών. Με τη μέθοδο αυτή αφαιρείται το ανεπιθύμητο λίπος από άλλες περιοχές του σώματος και τοποθετείται στους γλουτούς. Ταυτόχρονα με την αύξηση των γλουτών αναδιαμορφώνεται και το σώμα μετά την λιποαναρρόφηση συνήθως στην κοιλιά, την μέση και τα ψωμάκια.

Βασική προϋπόθεση για την μέθοδο αυτή είναι η ασθενής να έχει περίσσεια λίπους σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, τα πλάγια της μέσης, έξω και έσω επιφάνεια μηρών, έσω επιφάνεια γονάτων και έσω επιφάνεια βραχιόνων. Μετά την λιποαναρρόφηση από διάφορα σημεία του σώματος γίνεται ο διαχωρισμός του λίπους από περιττά υγρά και συστατικά, ώστε να μεταμοσχευθεί καθαρό. Ακολουθεί η μεταμόσχευση (μεταφορά) του λίπους στους γλουτούς με ειδικές κάνουλες μέσα από μικρές τομές 3-4 χιλιοστών. Συνήθως για την αυξητική γλουτών μεταμοσχεύονται περίπου 300-400gr λίπους σε κάθε πλευρά.

 

Μετά την επέμβαση

Μετά την επέμβαση θα χρειαστείτε ειδικό πιεστικό λαστέξ για τρεις εβδομάδες. Συνιστούμε να αποφεύγετε την πίεση στους γλουτούς, ακόμη και στον ύπνο, για δυο εβδομάδες. Δυνατόν να υπάρχουν για κάποιες μέρες μελανιές και εκχυμώσεις στις περιοχές όπου έγινε λιποαναρρόφηση και στους γλουτούς όπου έγινε η μεταφορά του λίπους.

 

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της αύξησης των γλουτών με μεταμόσχευση λίπους, τεχνικής που είναι γνωστή και σαν Βραζιλιάνικο Λίφτινγκ, είναι φυσικά, χωρίς ενθέματα σιλικόνης, χωρίς ουλές και μετά την απορρόφηση ενός ποσοστού λίπους αυτό που παραμένει είναι μόνιμο.

 

Αναισθησία τοπική αναισθησία ή γενική
Νοσηλεία χωρίς παραμονή ή ένα βράδυ
Αφαίρεση ραμμάτων δεν υπάρχουν ράμματα
Επιστροφή στην εργασία 3-7 ημέρες
Ενέσιμο Υαλουρονικό

Αύξηση γλουτών με ενέσιμο υαλουρονικό.

Η αύξηση των γλουτών με υαλουρονικό αποτελεί την πιο άμεση και εύκολη επιλογή και έχει στόχο να γεμίσει τους γλουτούς και να τους κάνει πιο σφριγηλούς.

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο, δεν χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά.

Το υαλουρονικό που χρησιμοποιείται είναι ανάλογο με αυτό του προσώπου.

Το αποτέλεσμα συνήθως διαρκεί πάνω από ένα χρόνο. Το υαλουρονικό βιοδιασπάται αργά σύμφωνα με την φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού.

Για να διατηρηθεί ένα ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα συνήθως χρειάζεται επαναληπτική θεραπεία σε 12-14 μήνες.

Στις επαναληπτικές θεραπείες απαιτείται μικρότερη ποσότητα υαλουρονικού.