Ανάπλαση του δέρματος με AQ Skin Solutions

Γνωρίστε τη νέα θεραπεία που κάνει θραύση στον τομέα της αντιγήρανσης και της ανάπλασης του δέρματος. Με τη βοήθεια των κορυφαίων προϊόντων της AQ Skin Solutions και μιας συσκευής μικροβελόνων αναπλάθουμε το δέρμα και επαναφέρουμε τη χαμένη φρεσκάδα και νεανικότητα στο πρόσωπο. Και όλο αυτό με τον πιο φυσικό τρόπο.

Αυτή η θεραπεία, η οποία εφαρμόζεται στο ιατρείο μας, συνδυάζει τη χρήση μιας συσκευής μικροβελόνων με τη σειρά προϊόντων της AQ Skin Solutions για την προώθηση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης και επιδιόρθωσης στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Η συσκευή μικροβελόνων χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ελεγχόμενου μικροτραυματισμού στο δέρμα, ο οποίος ενεργοποιεί την αντίδραση του οργανισμού στην επούλωση των πληγών. Αυτή η απόκριση οδηγεί στη διέγερση των ινοβλαστών και των αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι στη συνέχεια γεμίζουν τα μικροτραύματα με νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των ουλών και διεγείρει την αναζωογόνηση του δέρματος, με βελτιωμένη υφή, σφριγηλότητα και μελάγχρωση του δέρματος.

Η ιατρική έρευνα έχει αποδείξει ότι η πατενταρισμένη τεχνολογία Growth Factor (GF) έχει την ικανότητα να αντιστρέφει τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων, να “σβήνει” ουλές και να ενισχύει τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος του οργανισμού με τη βοήθεια των αυξητικών παραγόντων. Αυτή η τεχνολογία ενσωματώνεται στη σειρά προϊόντων AQ Skin Solutions, η οποία βοηθά στην προώθηση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης και επιδιόρθωσης στα ανώτερα στρώματα του δέρματος.

Συνιστάται μια σειρά από 3-6 θεραπείες για βέλτιστα αποτελέσματα. Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και έχει ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης, γεγονός που την καθιστά δημοφιλή επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός τους χωρίς να υποβληθούν σε κάποια χειρουργική επέμβαση.