Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους

Η πιο δημοφιλής lunchtime treatment (θεραπεία που γίνεται στο διάλειμμα του μεσημεριανού φαγητού)

Η Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους επιτυγχάνεται με συσκευή η οποία εκσφενδονίζει αποστειρωμένους μικροκρυστάλλους αργιλλίου και συγχρόνως τους αναρροφά χωρίς να αφήσει υπολείμματα στην επιδερμίδα. Με τον τρόπο αυτό αφαιρείται η κερατίνη στιβάδα του δέρματος του προσώπου και του σώματος ( π.χ. χέρια, πλάτη, κοιλιά), βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία και ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του θαμπού, ξηρού και σκληρού δέρματος, την εξάλειψη των δυσχρωμιών, την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων, τη μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας, τη βελτίωση των ουλών ακμής, των ατροφικών ουλών και των ραβδώσεων.

Το ιατρείο μας διαθέτει μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία συνδυάζει τη Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους και τη Δερμοαπόξεση με Διαμάντια για τετραπλή δράση:

1. Θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών,

2. Ισχυρό μηχανικό ερεθισμό,

3. Υπεραιμία,

4. Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Με τον τρόπο αυτό ενεργοποιούνται όλες οι φυσικές λειτουργίες του δέρματος ώστε να έχουμε μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα άμεσα, φυσικά (χωρίς χημικές ουσίες), με ασφάλεια και χωρίς να επηρεασθούν οι καθημερινές μας δραστηριότητες.